sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen HPHn järjestämä tottistreenit on nyt takana ja oikein mukavaa oli! Touhuiltiin paljon kaikenlaista pientä isolla porukalla, kouluttajan käskyttämänä.

Sivulla koirat joutuivat olla paljon ja se oli Ekan mielestä vaikeeta, varsinkin jos katsoin pitkää muualle niin neiti nousi kysyvästi "mitä nyt???? haloo nopee!", sitä sai monen monta kertaa palauttaa sivulle ja välillä pystyi palkatakkin.
Tehtiin muun muassa paikallaan täyskäännöksiä sekä muita pyörimisiä, koirien jättöä, rivissä vuorotellen käskyttelyä, liikkeestä maahan ja istu, luoksetulo pitkältä matkalta mutta pääasiassa seuruuta. Eri tahdeilla, täyskäännöksiä, lähekkäin muiden kanssa liikkumista, muiden pujottelua ja vaikka mitä.
Eka teki oikein hienosti namin avulla töitä. Pujottelu seuruussa missä muutkin pujotteli otti vähän painetta kun häntä laski, juoksussa olisi saanut olla nopeemmin mukana, hidas oli oikein hieno, täykkäreissä kun käännyin oikein niin koira tuli hitsin hienosti mukana, seuruut oli tosi hillittyjä mutta erittäin iloisia, välillä kehuin matkalla mutta itse palkka tuli yleensä perusasennoista.

Ekaa ei häirinnyt miljoonat koirat (paitsi yksi joka räyhäsi ja tuijotti Ekaa), keskitty täysillä tekemiseen. Loppu leikit leikittiin muualla kun ei viitsitty juoksennella asfaltilla.

Saatiin me myös järkytyksiä Ekan osaamisesta ja iästä. Nahkoista kiinnostunut koutsi myös oli valmiina Ekaa ostamassa ;)
Illalla käväistiin vielä kentällä leikkimässä.
Teki ötökkä myös eteenmenon, muutaman seuruun ja paikkiksen inisten, nostaa toisten leikkiminen vähän kierroksia mutta eipähän mennyt lonkalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti