tiistai 17. maaliskuuta 2015

Keksitään kaikki virheet nyt!

Hallilla Eka keksi kaikkeen jotain hiottavaa, voihan.

Aloitettiin liikkuroidulla hypyllä. Valui seisomis käskystä, kun palasin vierelle tuli heti sivulle, tuota sai muistutella kunnolla että sivulle tullaan kun käsky käy, saatiin me pari onnistunuttakin lopussa. Liikkuroituna jääviä. Maahanmenossa ei ongelmaa. Seisomisessa meni ekalla kerralla istumaan ja sen jälkeen neiti pysähtyi kun liikkurilta tuli "käsky" sana, siis voi elämä!!! Jessica sitten huuteli käsky sanaa meidän seuruuttaessa ja välillä käskin sen seisomaan, ei lopulta ongelmaa.

Paikkalla odottamisen jälkeen seuruuta, siinäkö vasta ongelmaa onkin... tää taitaa pissiä kokeessakin ihan kunnolla. Tekee hyvännäköisesti kunnes tulee joko juoksu tai käännös, en tiedä mistä johtuu mutta menee pienesti lukkoon ja jätättää. Saatiin treenikaverilta vinkiks nyt treenata pari kertaa että käännöksestä tulee heti palkka ja johan nousi neidinkin into. Josko se kokeessa tekis edes jotenkuten... toivossa on hyvä elää mutta paniikkia puskee etenkin tämän osalta.

Ai että mä ootan että tää koe on ohi. Juostaan äkkiä tottiskentille touhuamaan ihan täysillä. Se on semmosta fiilistelyä ainakin meidän osalta, nyt ollaan vaan hinkattu ja tehty niin tarkkaa hommaa. Haluun seuruuseen intoa enemmän, sit se on just semmosta kuin haluisin sen olevan. Eikun lelua kaivamaan kohta esille! 
Illalla vielä käytiin vikaa kertaa treenaamassa koetta varten Ellan sekä Kendin kanssa ja se meni hienosti!! Toivottavasti tuo kerta jäi Ekan päähän muhimaan superhyber palkankin takia :P

Otettiin vaan leikkiä, käännöksistä palkkauksia, lyhyt paikkis (ei mennyt lonkalle!!) sekä loppuun yksi liikkuroitu seuruu, kaukopalkalla, eikä se paineistunut vaan tuli reippaasti!!!! woop.

6 kommenttia:

  1. Tsemppiä kokeeseen! :) Hyvin se menee, ootte niin taitavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuhan Ekalla on kivaa niin ollaan onnistuttu :)

      Poista
  2. Mulla koira reagoi mun jännittämiseen tekemällä outoja virheitä niin kokeessa kuin ennen koetta, eli jännitys pois (tiedän helmommin sanottu kuin tehty) :D mutta oikeesti se on oikea tie. Ite en ainakaan kato muiden suorituksia ennne omaa, yritän elää siinä omassa kuplassa koiran kanssa. Tsemppiä hyvin se menee!

    VastaaPoista
  3. Usein ne paineet kerääntyy ennen koetta ja kun kaikkea pitäisi hitsata ja kaiken pitäisi mennä täydellisesti niin koira paineistuu. Meillä on aina liikkeet hajonnut viikkoa ennen kokeita, kun alkaa ite keräämään onnistumispaineita. Tsempit kokeisiin, kyllä se hyvin menee!

    VastaaPoista