tiistai 10. maaliskuuta 2015

Hallilla

Aloitettiin agilityllä, rata oli jo valmiina joten pyöriteltiin tuommoista jonkin aikaa.
Oikealta putkelta kuin aloitti niin rata meni kuin rasvattu, otettiin jopa ilman käsiä mutta vasemmalta aloitettuna se oli vaikeeta! Tokalla tai kolmannella esteellä tuli ongelmaa, mutta saatiin me pari puhtaasti juostuakin. 
Sitten siihen hallivuoroon.

Aloitettiin ryhmäpaikkiksella, ensimmäisellä meni tosi nopeasti lonkalle joten uudestaan tosi lyhyt, kunhan onnistui. Toinen paikkis perään jossa pysyi oikein hienosti oikeassa asennossa kaksi minuuttia. Nousee sivulle ja menee maahan kivasti.

Leikin ja tauon jälkeen kaukopalkalla pelleilyä. Otettiin liikkuroituna, kokeenomaisesti kaikki liikkeet putkeen.
Seuruu remmillä - Pari kehua multa, käännökset kivat, täykkäri päin helvettiä, juoksu kiva, stopit kivat, ei ottanut häiriötä ja pysy mukana reippaasti.
Luoksari - Vauhti hyvä mutta pienesti törmäs joten horjahdin, horjahduksesta tuli jo sivulle joten korjattiin eteentulo.
Liikkeestä maahan - Hyvä maahanmeno, ei ongelmaa.
Liikkeestä seiso - Hyvä seisominen, ei ongelmaa paitsi mun luotossa, tiiä ikinä keksiikö muuta kuin seisomisen.
Hyppy - Tosi hyvä hyppy mutta lähti ranaamaan aika pitkälle, jäi tosi hyvin paikalle käskystä. 

Tauon jälkeen liikkuroitua seuruuta remmittä mikä meni päin helvettiä... hyrrrrr. Hiiiidasteli, paineistu sitten joten yritti lähteä pari kertaa pois, hitaat käännökset jne. Joten jätettiin liikkurointi ja touhuttiin kaksistaan seuruuta. Kaukopalkalla ja kädestä, välillä kehuja. Alkohan se sitten toimiakkin normaalisti mutta pienen paniikin tuommonen saa aikaan kun miettii koetta :P Nyt motivaatiota ja rohkeutta seuruuseen.

Loppuun vielä pallon kanssa juoksentelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti