perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kokoajan vauhti päällä kun ilmat on mitä parhaat. On kyllä vaikeeta valita milloin taukoillaan tai millon tehdään esineitä, jälkeä, viestiä, aksaa, tottista, crossaillaan ja plaaplaaplaa.

Tänään me tehtiin taas jälkeä.

Matkaa reipas 200m, neljä käännöstä (kolme oikealle, yksi vasemmalle), nameja noin neljän askeleen välein, vanhentua sai reippaan 20minuuttia.

Eka lähti jäljelle ihan tosi hyvin ja muutenkin eteni varmasti nenä maassa. Ensimmäisellä käännöksellä "tarkisti" suunnat, kääntyi kumminkin oikein, muilla kerroilla kääntyi heti varmasi. Kertaakaa ei eksytty joten olihan tää parempi kuin viime jälki ;)


Melkein heti jäljeltä saatiin kiirehtiä bussiin ja matkattiin Viilariin treenaamaan tottista Sallan ja palikka porukan kanssa.

Ensimmäisellä setillä leikittiin ja otettiin taas loivaa A-estettä, jälleen kiipesi yhdestä käskystä oikein näppärästi yli ja mukana tuli takaisin. Paikkis jossa kävin aina piilossa ja palkkasin, ajat suhteellisen lyhyitä. Kesti kaksi tuommoista toistoa ja meni lonkalle!!!!!!!, palautus oikeaan asentoon ja pidempi paikkis, pysyi ja jätettiin siihen.  

Toisella setillä seuruuta namin voimalla, käännökset meni tosi kivasti, pitkissä matkoissa ei ongelmaa, muista koirista ei ottanut häiriötä, tosi kiva paikka ja iloisuus. Loppuun eteenmeno valmiille palkalle, lähti käskystä vähän vinoon mutta meni silti, hyvähyvähyvä! Niinkuin Salla sanoikin, tuosta helpompi häivyttää palkkakin pois kuin niin että palaa takaisin.

Kolmannella setillä pelleiltiin kunnolla leluilla, Ekan lempi leluksi on kuoriutunut vinkuva teddypatukka, ennen se vihasi sitä! Kauhee vingutus kokoajan päällä sen kanssa. Jääviä leikistä ja juoksusta, kunnon karjasu käskyt ja teki muuten ihan hitoksen hienosti ja nopeasti, vau! Lelulla seuruuta ja Eka teki maaaailman hienoimmat seuruut ever. Siis niin innokkaat mutta niiin hillityt että paikka pysyi, tehtiin hei jopa pitkää pätkää käännöksillä, waaau mun ötökkä!

Neljännellä setillä Eka leikki muutaman minuutin ja lähdettiin pois.

Ihan huippu kivat treenit! Näki erilaisia malikoita, seura, aurinko ja kuiva nurmikenttä(!!) sekä huippu hieno piski<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti