sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

HPH:n tottikset taas takana.

Tehtiin pientä BH treeniä.
Seuruukaavassa seurasi ookoosti, olis voinut olla reippaammin mukana, kerran stoppas (paineistui?) mutta jatkoi heti normaalisti käskystä. Henkilöryhmässä kehuin kovasti kun teki niin kovin hienosti, ei vilkaissutkaan ketään tai häiriintynyt. Ekan seuruupaikka on kuulemma hyvä, omasta mielestä saisi nostaa virettä ylemmäs. Erittäin hyvää tekemistä tuon ikäiseksi. 
Meidän parin tehdessä kaavaa Eka oli paikkamakuussa. Meni melkein heti lonkalle, oli kumminkin rennosti. Ehkä me aloitetaan uudella käskyllä paikkis, tehdään tuolla nykyisellä BH-koe koska ei sitä ole järkeä nyt lähtee korjaamaan, menee nimittäin niin pitkässä ajassa 100% varmasti lonkalle.

Yksikseen puuhattiin reunemmalla vielä seuruuta, mitä tuntu paljon paremmalta. Vähän leikittiin myös loppuun.
Muutaman tunnin nukkumisen jälkeen rämmittiin metsään touhuilemaan.

Jälki oli taas reippaan 200metrin pituinen, viisi käännöstä (4 vasemmalle, 1 oikealle), nameja kolmen askeleen välein, vanhentua sai 30min.

Eka lähti jäljelle ihan super hyvin. Ajoi suorat tosi hyvin mutta käännökset paitsi viimenen oli hirveitä, aina tarkasti joka suunnan ja näytti olevan ihan kujalla missä mennään, eli niitä kulmia jäljille enemmän! Jäljellä oli myös yksi keppi mikä ilmaistiin ongelmitta, vau.
Jäljen vanhetessa me etsittiin myös esineitä.

Alue oli noin 7mx50m, esineitä oli kaks (sateenvarjo ja hakurulla), edessä ja takana.

Ensimmäinen esineen haku oli ihan kauhea, yli hidasta, jossain välissä se meni jonkun puun alle oleilemaan hetkeksi(??), esineen kanssa kumminkin tulti luokse. Toisella kerralla meni jo paljon paremmin. Kolmannen esineen vein syvälle, neljännen lähelle ja lähettelin Ekan ne sitten hakemaan aina viennin jälkeen. Viimeinen esine tehtiin niin että kummatkin esineet oli ruudussa, Eka etti ja lujaa!! Siihen oli mainio jättää. Vähän kyllä vielä heiteltiin esineitä pitkin ruutua ja palauteltiin niitä eteen.

Nyt tehdään niin että noin kerta viikko esineitä, ehkä lenkeillä jotain pientä mutta keskitytetään vauhtiin ja kunnon etsintään erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti