torstai 12. maaliskuuta 2015

Valon voimaa

Ilma oli taas mitä ihanin joten lähdettiin kunnolla touhuilemaan Ojankoon.

Alkuun tottikset.

Hyppyä metrin esteellä, meni ihan ongelmitta, ei kolautellut tai mitään. Lähti myös hienosti paikaltaan käskystä, loput kumminkin juostiin vauhdista. Hyppy noutoa noin 40cm esteellä ja Eka teki niiin hienosti! Nouti ja hyppäsi ongelmitta, ilman houkutteluja kumpaankin suuntaan. Palkka lensi aina takas hypätessä, eli palautukseen asti ei otettu. A-estettä piiitkästä aikaa. Treenailtiin taas loivemmalla versiolla. Eka kiipesi täysin ongelmitta mun sivulta yksin jo heti alkuunsa, mutta menin aina varmistamaan että kiipeää myös takaisin. Ihan huippu tyyppi! Ekalla tais jäädä näistä hyppelyistä vaihde päälle koska neitipä päätti suoraan esteen edestä loikata 120cm hypyn, eikä edes kolauttanut. Yritti myös rynniä jyrkän Aan yli mutta sain sen pannasta napattua... huoh.  Kapulan eteen tuontia nakin voimalla, pirteitä, suoria ja hienoja eteentuloja, vau! Paikkisessa kaksi kertaa palkkasin tosi lyhyestä ajasta, sitten kävelin toiselle puolelle kenttää, pysähdyin ja tulin takaisin. Johan näytti pirteältä, pääkään ei kääntyillyt. Paikkiksessa mennään nyt taaksepäin jos saatais se lonkalle meno pois. Eteenmeno valmiille palkalle ja taas meni mönköön. Lähti ihan vinoon ja kaarsi takaisin, toisella kerralle vinoon mutta löysi palkan, en antanut ottaa, kolmannella kerralla tiesi missä palkka on joten tykitti täysillä suoraan. Luoksetuloa leikin yhteydessä, heittelin palloja joten tehtiin vauhtiluoksareita samalla. Sen jälkeen vielä läheltä eteentuloja. Seuruuta loppuun namin ja lelun voimalla. Mikä into lelulla mutta keskittymistä namilla. Yhdet käännökset sekä täykkäri, niiiin hienot ja nopeat joten oli pakko jättää niihin. Pätkä hidasta ja nopeeta, johan tuli juoksussakin mukana!

Sellanen oli meidän treeni tänään. Kauheasti tuli tehtyä mutta silti ei buusti loppunut (olihan siinä yksi taukokin..) eikä tuossa nyt kauheesti nokka tuhissut. Eka olisi vielä jäänyt pelleilemään futispallon kanssa mutta eipäs saanut.
Esineruutua. Alue noin 40mx30m, tallottiin Jessican kanssa, oja välissä, kaksi esinettä joista mulla ei ollut tietoa kun Jessica ne ripotteli.

Ensimmäinen esine löytyi nopeasti ongelmitta. Seuraavaa vaikeutin niin että mentiin ihan toiseen paikkaan lähettämään, kesti pidempää kun ei tajunnut levitä alueeltaan mutta sitten se hokaskin senkin ja pian löytyi sekin esine. Ja niiiiin upeat palautukset!!! Kivasti pyöri laukka mutta näky raviakin.

Vielä loppuun vein yhdet esineen suorassa metsään josta Eka sai sen hakea, haki taas ongelmitta. Haettiin vaan vauhtia.

Ollaan edetty kyllä ihan kauheasti esineruudussa, alkaa jo kunnon ruudut pelata moottorin kanssa.
Viestiä vielä esineiden perään.
Viisi lähtöä, matka oli lyhyt, muistuteltiin vaan mitä tehdään, matka siis joku reipas 100m? Vähän ylämäkeä ja ojan ylitys.

Eka oli lähtenyt joka kerta hyvin ja muutenkin juossut ihan hitoksen lujaa! Eipä siinä oikein muuta sanottavaa, vois vaan käyttää nenäänsä paremmin, yritti mua ekalla kerralla kuikuilla ja mietti selkeesti lähtemistä takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti