keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

S-kokoiset polskuttelemassa

Laitetaan näin heti alkuun pari hienon hienoa piirrustusta Ekasta, kiitos Pepsin omistajalle!
Maanantaina Eka pääsi pitkästä aikaa kauppakeskukseen josta haettiin heti alkuun mustekalalelu Nalminlad tekijältä. Ihan huippua, nopeasti saa tavarat, tekee millaisen pyytää (mun suunnitelema, löysillä solmuilla koska herkkäsuu) ja asiakaspalvelu pelaa, ainiin ja hänhän on nahkaihmisiä ;) Tapaamisesta suoraan mustiin&mirriin josta mukaan ei lähtenyt mitään mutta neiti punnittiin ja painoa on 13.8kg, oli vielä pakko käväistä 4petsissä mistä ostin Hurtan T valjaat, söpöllä värillä sekä vaaleanpunaisen 1m gripin, alennus on aina alennus, vielä postin kautta kotiin. Oli taas hieno likka eikä mikään kiinnostanut erikoisemmin!






















Tiistaina käytiin aamupäivästä Ciran seurassa prutskilla, vesien vieressä. Neidit oli kokoajan tosi kiinnostuneita vedestä mutta Ekan raja meni hiukan mahan yläpuolella. Ylpeä olen ettei toinen niinkään jännää vettä!
 
Lenkiltä suoraan treenaamaan mutta tyyppi oli niin väsynyt että lähdettiikin heti kotiin, illalla uusi yritys treenissä ja mahtavasti veti mun suippis taas!

Nouto - Otettiin alkuun ihan vain kapulan pitoa mistä siirryttiin siihen että annan kapulan suipolle ja lähdetään juoksemaan sitten vielä videolle yksi nouto jossa käännähti kun sanoin hieno mutta jatkoi matkaansa eikä tuonut luokse, yleensä kun nykyyän tuo. Syynä tälle se että muovikapula oli ällöööttävä.
Ruutu - Otettiin kaksi lähtöä kuolleelle lelulle ja hienosti meni, vaikkakin videolla tapahtui jotain jännää muka.
Merkki - Otettiin kaksi kertaa ja tosi kivasti asettuu jo siihen merkin taakse, mutta siltikään en lähde ottamaan mitään apuja pois vaan treenataan tätä ahkeraan.
Seuruu - Tosi kivalla vireellä touhusi ja vain kaksi seuruu pätkää otettiin namilla, muut lelulla ja silti teki hienosti!
Sivulletulot - Otti tosi vauhdikkaasti, jos menee pieleen ja korjaa niin sekin menee tosi sutjakkaasti ja muutaman kerran vaan joutui korjaamaan. Vauhdista tuli suorimmat. Otettiin myös käännöksiä ja se alkaa jo oppia pepun käyttöä.
Eteentulot - Oon ihan rakastunut Ekan eteentuloihin, tekee vauhdilla ja tarkasti.
Vaihdot - Videolla näkyy ainoat mitä tehtiin ja olin ihan sairrraan ylpeä. Niin sulavasti tekee kaiken vaikka oon muutaman metrin päässä.
Liikeestä seis - Vikana näkyy meidän ainoa liikkeestä seis ja se meni mun mielestä tosi hienosti vaikka ei pysähdy ihan seinään.

Leikittiin välissä hirmu paljon niin kuin aina, palloilla ja lampaankarvalelulla mitkä oli treenin jälkeen pikkusen veressä niin kuin mun näpitkin. Mä niin tykkään kun hampaat vaihtuu, not.
Laitetaan vielä video treenistä..


Mutta tänään meillä olikin super erikoinen päivä nimittäin me lähdettiin Koirauimalaan josta meille oli varattu uimaopetusaika, seuraamme lähti Nelle sekä Fanny.
Aloiteltiin ennen vuoroa koirat pesten josta suunnattiin meidän altaalle sovittelemaan liivejä jonne pian tuli myös Katja, eli uimaopettaja.
Heti Eka päätti mennä itse rampille, liivi päällä ja molskis, suppis tippui veteen, tähän heti Eka sai yhden edes takas uinnin ettei jää mitään kammoa. Ensin Fanny, sitten Nelle ja viimein meidän vuoro. Koira Katjalle jolloin itse menin reunoille kehumaan ja houkuttelemaan Ekaa, vähän yritti käännöksissä kiivettä ja rampin lähellä tarvitsi apua kääntymiseen ettei lähtenyt muuten ei tarvittukkaan apua. Tätä samaa toistettiin kaksi kertaa (muiden vuorot toki välissä että pentu saa taukoa), seuraavilla kerroilla jopa vähän hypähti rampilta itse, tyylikin muuttui, apuja ei tarvittu paitsi uudelle kiekalle lähetyksessä eikä altaasta yritetty pois, ihan super pentu! Vika kiekka Nelle ja Eka veti yhdessä että tottuvat siihenkin, hienosti likat menivät vierekkäin vaikka Eka vähän yritti toisen kyytiin päästä ja siihen meidän vuoro loppuikin mutta oli ihan sairaan kivaa ja vielä hyvässä seurassa. Koirat vain taas pesulle, makselemaan vuoro ja tottakai Eka sai herkuksi kotiin possunluuta herkuksi uinnin kunniaksi, oli se niin hiano!
Me otetaan Nellen seurassa vielä toinen uimaopetustunti kolmen viikon sisään että neidit oppii noutamaan vedestä, sitten mekin päästään omin tein uimaan!
Uinnista colliesukulaiset pääsi vielä tuulettelemaan yhdessä niitylle, oli kyllä tytöillä hauskaa! Bussissa oli niin väsynyttä tyttöä, kotona vielä viimeisillä voimilla syötiin herkkuluuta josta pian kömmittiin viereen nukkumaan, missä kyllä nukkuu vieläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti