sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Koirienpäivä meni koirien osalta kotona ja meikä tallilla, Eka sai herkutella hevosen ydinluulla ja olla vain kotona, illalla sai 15minuutin rällilenkin mutta muuten vain pissatuksia. Mukava päivä koirilla? Olis varmaan halunnut ulkoilla.
Perjantaina lähdettiin ihanan auringon valaisemana malmille missä nähtiin Sera ja Fanny.
Käytiin pikaisesti mustissa&mirrissä, 4petsissä josta lähdettiin bussilla jollekkin niitylle hetkeksi mistä jatkettiin matkaa bussilla meille päin prutskille uittamaan koiria.
Tänään olikin sitten lähtö Lahti KV:seen. Matkaan lähdettiin seitsemältä, paikan päällä kiersin heti myyntipaikat läpi, kävin syömässä, kuvasin ja katoin kehiä, siinä se pääasiassa oli, kotiin lähdettiin sitten iloisin mielin koska Amista (pk collie) tuli suomen muotovalio, sai vaikka ja mitä palkintoja (yht 4) joten kotona oltiin neljän maissa. Kivaa oli mutta pikkasen väsytti näin kuusi tuntia nukkuneena. 
Ostoksia sitten lähti vaikka ja mitä, tosi halvalla kylläkin! 
Berralta ketunhäntää vaaleanpunaisena, joustolelu pehmo kahvoilla, pieni purutyyny, gappay narupallo pitkällä narulla, ihana pinkki berran grippi kuluneen tilalle. Sitten vain jostain random kojusta possunenä sekä reppu, reppu oli kyllä niin paras ostos, sitä on tullut jo pidemmän aikaa kateltua ja saatiin se nyt 10e, oikea hinta 42.90e! Woopwoop, sairaan super!






4 kommenttia:

  1. Koskas Eka pääsee näyttelyyn? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun suht lähellä ja muistan ilmottaa nimittäin kaks vikaa näyttelyä unohtanut ehkä collie erkkaan tai maailmanvoittajii :D

      Poista
    2. Kai se tulee sivuerkkariim!! Tänään on vika ilmottautuminen tolla keskihinnalla :D

      Poista
    3. Ihailin tuota kyseistä nahkaa kehän laidalla, kun nahkojen kehät olivat jo loppuneet ja taisin siitä muutaman kymmenen kuvankin ottaa. :3

      Poista