sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Virvon varvon

Ensimmäiset mätsärit on nyt korkattu, virpomispäivänä sateen keskellä Viikissä.

Perillä olimme puoli kymmenen maissa missä osallistuttiin, porukkaa oli todella vähän ja me olimme kolmannet isot pennut osallistujat.
Kävin pukemassa koiralle takin, lähdettiin kävelemään ettei palelluta ja siinä se aika menikin joten pian alkoikin meidän kehä.

Tosiaan meitä vastassa oli Cira. Seisotus, ympyrä, seisotus ja hiplailu, kolmio, saatiin punainen nauha joten jatkoimme pian kehässä punaisia vastaan ja yhteensä meitä oli kuusi. Taas seisotus, ympyrä, seisotus ja ympyrä, päästiin nelos-sijalle eli PUN4.
Vaikka noin vähän porukkaa oli niin olin neidistä super ylpeä koska vastukset oli oikeasti haastavia, kaikki hallitsivat homman ja olivat vanhempia mutta kaikkein tärkeintä oli ettei Eka välittänyt hampaiden tarkastuksesta ja oli aloillaan hiplailussa. Niin ja kuten tuomari sanoikin niin ravi meni hienosti mutta seisotusta lisää treenattava ja niin teemme.
Palkinnoksi saatiin luita, kalaherkkuja pari pussia, hööksin panta ja remmi ja narulelu, se taisikin olla lemppari ja namit varsinkin tulee tarpeen. Sekä osallistuassamme saimme petenkoiratarvike logolla omaavan tämmöisen matkakupin.

Seuraavaa mätsäriä odotellessa...


3 kommenttia: