maanantai 4. toukokuuta 2015

Koulun jälkeen innostuttiin taas käydä tottistelemassa, eilen kun oli niin hauskaa!

Alkuun yksi vauhtinouto, Eka haki niin pätevänä täysillä tykittäen. Vauhtinoudon jälkeen uskallettiin kokeilla kokonaista noutoa, mulla on ollu tässä nyt pelko sen laamakauden jälkeen ettei tämmönen liike onnistu mutta tyyppi tykitti täysillä edes takas ja tuli niiiiin hienosti eteen. Ehkä alkaa eteen tuonti treeni tehdä tulosta?

Vauhtiluoksareita taas pari kappaletta. Ensimmäinen oli perus Ekaa, tuli sopivalla vauhdilla ja nappasi mun edestä lelunsa, toisella luoksarilla se jo oikeasti tykitti ilman mitään lirkutteluja.

Loppuun taas samaan tapaan kuin eilen eli takapalkalla pelleilyä. Palkkaa tuli pääasiassa liikkeelle lähdöistä ja sivullaolosta, pari kertaa pidemmästä seuruusta, liikkeestä pysähtymisestä, sivulla maahanmenosta ja siirtymisestä. Ja taas Eka skarppasi aina vain paremmin ja paremmin, ihana! Tehdään tätä siis jonkin aikaan ja aletaan pidentämään matkoja, kyllä tästä innosta toivon mukaan saadaan kisakestoinen!

Leikkien jälkeen oli hyvä päästää Eka uimaan, ai että kesä on kohta täällä!

Tänään aksassa juostiin pieniä ratoja. Sivussa otettiin Ekan kanssa pienesti kontakti harjoitusta keinulla ja A-esteellä, pari irtoamis harjoitustakin otettiin.

Ensimmäisenä me juostiin alla olevaa rataa.
Ensimmäisellä yrityksellä hyvä märkäruoka keppien päässä oli kova houkutus, ajatus oli vain siellä palkassa. A-esteeltä putkeen kun juoksi niin nuuhkaisi namejaan, esteelle ei meinannut irrota kun kiire oli niille kepeille ja kun kepeille päästiin niin tyyppi rynni ohjureiden läpi. Hokasi kumminkin että sinne ei hitto mennä ennen kun tehdään nätisti ja niin ne kepitkin onnistui, loppu rata sitten juostiin kivasti.
Toisella kerralla meni jo huomattavasti paremmin. Vasta kepeillä vikan välin oikasi ja rynni nameille, uusi toisto perään ja rata jatkui.
Kahden ensimmäisen radan jälkeen jäi pelleilyt ja juostiin yhdessä niin nätisti koko rata, kepit meni hitsin kivasti, alkoi jo selkeesti keskittymään! Ainoa missä Ekalla oli kamala kiire niin kontaktit. Monesti sai huomauttaa että sähän et mihinkään liiku ennen kuin mä käsken.

Toinen rata sitten näytti tältä ja ai että oli vaikeeta!

Meidän ongelmaksi koitui parikin kertaa putkeen juoksu puomilta sekä kun juostiin takaisinpäin puomia niin Ekan mielestä kontakti oli vaikea, piti monesti korjata ettei takajalat tipahtanut puomilta. Ensimmäisellä radalla koira myös tipahti puomin alusta ja kepeille oli vaikea lähteä (puuttui osittain ohjurit).
Puhdas rata saatiin vasta viidennellä yrityksellä, kaikki meni niin nätisti ja jopa puomilla pysyi jalat! Siihen sitten loppui treenit, oli kyllä taas niin kovin hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti