sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Tänään käytiin Ekan kanssa Viilarissa tottistelemassa. Ai että mikä ihana ilma reeniä!
Hyppy - sanoisin että korkeimmillaan sen 80cm, madallettiin muutama lauta per onnistunut hyppy. Kahdella ensimmäisellä hypyllä Eka kiersi tullessaan, Jessica tuli tielle ja sen jälkeen hyppäsi joka kerta hienosti yli ilman Jessican apua. Eka hyppäsi tosi kivasti epäröimättä, eikä ottanut kertaakaan tukea esteestä. Patukalla saatiin lisää intoa touhuun ja samalla alkeita hyppynoutoon. Eikä edes kiertänyt vaikka patukka meni ihan vinoon!

A-este - kolme toistoa loivemmalla esteellä, käytettiin taas patukkaa ja niin että käyn taputtamassa estettä. Joka kerralla meni kivasti yli ja tuli takaisinkin kiiveten. Patukkaa ei ottanut mukaan koska eteenmeno palkan näki ja olisi mielellään rynninyt sinne.
Seuruu - Pari pitkää pätkää käännöksineen mutta pääasiassa lyhyitä. Tosi kivaa seuruuta jälleen kerran. Pariin otteeseen edisti ja piiiiiitkästä aikaan kontakti tipahti kerran, pieni huomautus riitti eikä toista kertaa tippunut.

Eteenmeno - lähti hienosti liikkeestä juoksemaan mutta jälleen kaarsi pienesti.

Tehtiin myös muutamia sivulletuloja, sivulta maahanmenoja jotka on nopeentunut tosi kivasti! Sekä noin minuutin paikkis.

Alussa ja lopussa tietenkin leikittiin, vähän epämääräisesti kylläkin.

 Laitetaan vielä loppuun neidin posekuvat :)

3 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, mistä noi sun housut on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä näyttäis olevan, kiitti. :) Hieno uus banneri btw!

      Poista