torstai 14. toukokuuta 2015

Palveluskoiratapahtuma

Tänään käytiin pyörähtämässä Ekan kanssa Palveluskoiratapahtumassa.

Saatiin nauttia ihanasta säästä (lukuun ottamatta yhtä sadetta) erilaisten koirien keskellä. Tuli syötyä ja kierreltyä kun Eka pelleili ja ölisi häkissään. 

Kehään pääsyyn ei kauheasti mennyt aikaa kun tuomari oli nopea. Pyysi omistajia näyttämään hampaat, ei koskenut koiria juuri ollenkaan ja jakeli Erinomaista sekä SA:ta mooooonelle.

Tuomari - Otakar Vondrous, Tsekki.
Arvostelu (muiden suomentamana kuta kuinkin näin, alkuperäisestä en saa selkoa) - Hyvä luusto. Saisi olla lihaksikkaampi. Hyvä pää. Leikkaava purenta. Hyvä ylälinja. Mahan alaosa hieman liian korkealla. Hoikka. Seisoo oikein. Hyvät kulmaukset. Hyvät liikkeet.
Tulos - EH. NUO 3

Tuomari pohti pitkään ja näytti tykkäävän Ekasta mutta ongelmaksi koitui Ekan silmä. Silmästä ei maininnut mitään arvostelussa mutta EH sen takia että Ekalla on vilkkuluomi. Tuomari ihmetteli että mikä sillä on silmässä. Oli pudistellut päätä ja osoittanut silmään tokasten "not good". Pikkasen kummastutti ja harmitti koko homma mutta nooh, eipä tuolle mitään mahda.

4 kommenttia:

  1. Onko ell sanonut mitään silmästä? Yleensä vilkkuluomen esiintulo liittyy esim. rakkulaiseen sidekalvon tulehdukseen tai vammaan. Tulehtunut silmä myös rähmii, mutta edellisellä koirallani ei aina esiintynyt huomattavaa silmän valumista. Ja sehän voi hoitamattomana olla miten pitkään vain. Tietty jos sillä vaan on jostain syystä vilkkuluomi pysyvästi esillä, niin et sille mitään tosiaan voi. Pääasia, ettei aiheuttaisi Ekalle mitään vaivaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekalla on aina ollut tuo vilkkuluomi näkyvissä. Silmä joskus rähmii paljonkin ja sitten ei taas ollenkaan. Ehkä se olisi tuo rakkulainen sidekalvo tulehdus? Jospa sen kävisi näyttämässä eläinlääkärissä :o

      Poista