torstai 6. helmikuuta 2014

Häiriötä me metsästetään





Pakko taas hehkuttaa kuinka hieno pentu mulla on! 
Lähdettiin käymään päivälenkin jälkeen Jessican & Ciran kanssa itiksessä treenaamassa häiriössä ja tutustumassa ihmispaljouteen. 

Kauppakeskukseen kun päästiin Eka oli ihan innoissaan menossa kaikkialle, korvat oli vähän että kuunnella vaiko eikö. Käveltiin suoraan yläkertaan stockmannin lähelle missä on semmoisia tanssivia ja laulavia lumiukkoja, pysähdytiin siihen ja pari ihmistä paikalla oli kokoajan. 
Siinä sitten treenattiin ja leikittiin mikä meni niin hienosti. 
Otettiin sivua, kontaktia naksuttimen kanssa, seuruuta, paikkaa, istu-maahan-seiso ja eteen tuloa. Kaikki meni paremmin kuin kotona ja se paikka, siivooja meni vieressä, lumiukot pauhasi, ihmisiä vilisi ohi ja se pysy minuutin paikoillaan ja itse olin kolmen metrin päässä jolloin vapautin siis niin hieno pentu! Treenin jälkeen otettiin vähän leikkiä kaninkarvalla ja lähdettiin kiertämään kauppakeskusta. 
Alhaalla isommassa hälinässä otettiin saman jutut nopeempaa, vain parit toistot että hyvä meininki pysyisi kasassa ja sielläkin se teki miten piti. Loppuun sitten taas leikit ja hienon likan kehuminen, olihan meillä myös yleisöä n viisi vartijaa tuijotteli meitä ylhäältä :-D 
Sitten vain lähdettiin käymään megaeläimessä mistä pentunen sai hienosta käytöksestä pienen porsaansaparon ja lähdettiin kotiin väsyneiden pentujen kanssa. 

2 kommenttia: