torstai 13. helmikuuta 2014

Hän on syntynyt vauhti kallossaan




Tänään lähdettiinkin sitten taas kuvailujen jälkeen itikseen treenaamaan ja ottamaan häiriötä pentujen kanssa. 
Aluksi käytiin postissa heittämässä uusille omistajille Ekan vanha villamantteli, valjaat-panta-remmi, sitten apteekista haettiin korviin glyserolia, tigeristä haettiin tunnareihin pihdit sekä treeniaikaa muistuttamaan munakello ja hakemassa Jessicalle jotain salaisia kuvia. 
Mentiin sitten megaeläimen eteen treenailemaan kunnolla pentujen kanssa ettei ollut liikaa häiriötä, tuli kuvattua koko 10minuuttia mutta se tulee sitten myöhemmin kun Jessica saa sen ladattua tubeen.

Eteentulot meni taas niin kuin piti, pysyi paikoillaan kunnes sai käskys jolloin ohjasin sen oikeaan kohtaan ja tapitti silmiin. Sivulletulo meni alkuun aika huonosti, meni vinoon ym joten kerran kun saatiin kunnolla sai palkan ja jätettiin siihen, lopussa sitten otin sitä taas ja onnistui paremmin kuin hyvin. Istu-Maahan-Seiso meni kivasti ohjatuski niin kuin aina, tällä kertaa oli yllättävän nopeat maahanmenot. Paikka onnistui myös kivasti, kerran taisi lähteä kun Jessica puheli vieressä mutta muuten pysyi ja keskittyi missä menen. Luoksepäästävyys Jessica sai tulla silittämään ja tuo oli ihan kun kukaan ei koskiskaan, piti vain kontaktin ja pysyi paikoillaan. Seuraaminen meni taas niiiiiiin hyvin remmissä, siis niin täydellisesti omaan mieleen. Loivat käännökset meni hyvin, piti kokoajan kontaktia, pysyi oikeassa kohdassa jaajja ei voi selittää kuinka ylpee tästä tänään olin!
Lopussa sitten vielä hyperkivat leikit lampaankarvalla.
 

Kun oltiin lähdössä otettiin vielä seppälän edessä kunnon häiriössä treeniä, taino oikeastaan semmonen minuutin kertaus mitä yllä oli ja seuruuta mikä meni täydellisesti. Ihmisiä kyyläsi vieressä ja koira vain kulki oikeassa kohdassa, kivaan tahtiin kontaktia pitäen, siis wau! Paras pentu on hän.
Glyserolikorvaeläin


Mitä ruokaan tulee niin äippä ihanainen haki treeniherkuiksi meille 4petsistä iiison pussin kuivalihaherkkua ja ison boksin lihatikkuja. 
Tuli myös haettua tänään puuilosta 10kilon penturuokasäkki, se kun ollaan syöty niin neiti saapi aikuistenruokaa.



Salaiset siskokset, hyi mun rumilusta.

1 kommentti:

  1. Onko Ekan oikea silmä tulehtunut tai onko siinä joku muu sairaus/vika, kun se näyttää jotenkin tosi kummalliselta? Kyseisen silmän vilkkuluomi muunmuassa näkyy jokaisessa kuvassa tosi selkeästi ja vasemman silmän ei. Jotenkin muutenkin se näyttää jollain tapaa oudolta.

    VastaaPoista