torstai 20. helmikuuta 2014

Noutava nahka

Neiti on innostunut ooikein kovasti noutamaan palloa, parasta on se kun pallo heitetään kauas ja sen saa hakea täysii ja tuoda se täysii mammalla jotta voidaan repiä sitä lisää! Hieno vauva, mutta asiaan.

Mutta eilinen meni pääasiassa lenkkeilessä paljon, päivällä käytiin kuvailemassa ja heittelemässä palloa, lähdettiin piiitkälle iltalenkille autolla Jessican ja Ciran kanssa, eksyttiin vähän eikä löydetty oikeaa paikkaa metsässä mutta saipahan koirat pitkän lenkin. Pennun herättyä mentiin samalla poppoolla koirapuiston eteen ottamaan pientä treeniä ja leikittämään pentuja.
Treenit meni kivasti, otettiin paljon leikkiä vähän liikkeitä. Otettiin paikkaa pariin otteeseen häiriökkäästi, niin että Cira nousee tai se vapautetaan ja Ekan pitää pysyä paikoillaan tms, kaksi ekaa kertaa Eka nousi mutta siihen ne sitten jäi. Seuruut meni kivasti, kerran metsästä tuli mies(!?) joten seuruutin hänen takana Ekaa, ei neiti edes huomannut mitään kun teki töitä, koitettiin myös seuruusta maahanmenoa niin että ohjaan Ekan maahan ja se jää siihen, hienosti menee jopa lumessa. Loput mitä me nyt aina tehdään meni niin kuin aina eli tosi kivasti ja palkaksi pennut vapaaksi leikkimään mistä oli kiva mennä nukkumaan.



Tänään me käytiin aamulla malmilla viemässä postia, hakemassa lidlistä tasapainotyyny sekä käytiin mustissa&mirrissä hakemassa lisää maukkaan kivipiiraa ja ostettiin myös kaksi dentalin mustikkatikkua mitkä muuten maistui tytöille hirmuhyvin sekä pari muuta hyödyllistä krääsää mitkä näätte seuraavassa postauksessa.





Tuo tasapainotyyny on kyllä ihan huippu! Siinä neiti käyttää erinlaisia lihaksia, tuolla on vaikeampi tehdä temppuja ja vaihtoja ja kaikkea muuta, alhaalla vielä vaihdoista videota.

2 kommenttia: