sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Yksi väsynyt matkustajaaa

 Nyt onkin sitten liikuttu ja tehty kaikkea oikein urakalla!
Aamulla lähdettiin hakemaan koirien tavaroille hyllyä IKEAsta mistä lähdettiin Ekan kanssa suoraan keskustaan viemään remmiä, sieltä itikseen Serafimaa ja Fannya tapaamaan.



 Kaikki treenikamat noissa laatikoissa nyt hyvin...
Kierreltiin kauppakeskuksessa, kerjättiin rapsutuksia, käytiin mustissa&mirrissä punnitsemassa koirat ja treenattiin.
Treenit meni taas niin kuin viimeksi, eli liian hyvin. Taukopäivät tekee kyllä terää tuolle perkeleelle. Eli otettiin samoja juttuja kuin viimeksi ja kaikki onnistui yhtä hyvin paitsi että paikasta ei karattu kertaakaan ja tällä kertaan me ei treenattu tyhjiössä vaan kokoajan ihmishälinässä.
Onnekseni Faunattaressa on loppuunmyynti ja kaikki tavarat on alennuksessa jne. Mukaan lähti sitten vain narupallo, meinasi lähteä rättipatukka mutta päätin että on pakko tilaa muualta, löyty sitten sieltä myös hurtan pinkki pk panta, vetovyö, namitasku mutta halvemmalta muualta, eikö niin.
Lähdettiin sitten väsyneiden koirien kanssa meille hakemaan Emma, nappaamassa Cira matkaan ja lähdettiin metsää rämmimään melkein tunniksi. Koko lenkki meni niin että Eka ja Cira juos Fannyssa kiinni ja Emma huiteli muualla. Eka myös innostui parturiksi, nyppi Fannylta kaikki huonot karvat hampaittensa väliin.
Lenkiltä sitten vietiin Serafima ja Fanny pysäkille ja lähdettiin kotiin, kotona sitten Eka meni heti pedilleen nukkumaan ja nukkui iltaan asti mistä lähdettiinkin noin 4kilsan lenkille kaikkien kanssa ja yö oli hyvin nukuttu!
Aamulla kun heräiltiin niin olikin aika käydä ulkona, pakata treenikamat ja tehdät aamuhommat niin lähdetiin treeneihin. Pieni kiire tuli mutta ehdittiin justiin hyvin hallille.
Aloitimme kontaktista mikä meni meillä hyvin niin kuin aina, ottaa muutenkin kokoajan kontaktia kaikkeen. Sitten meille tulikin suuuuri ongelma, nimittäin vierustoveri sanoi että ei kannata palkata kun tuo pitää tassuaan rinnassa, en ole edes huomannut ja neiti luulee että se kuuluu hommaan... Ärsyttävää, nyt kitketään sitä pois ja mitään ei tule ennen kuin kaikki jalat ole maassa. Jatkoimme istu-maahan treenillä mikä meni tosi kivasti, maahan menot oli taas just semmosella nopeudella mitä oon hakenut, lisätiin vielä treeniin seisominen mikä meni täydellisesti käskystä, ei hievahtanutkaan paikasta missä oli, nousi vain. Sitten vuorossa oli oikealla paikalla seuraamista, jonossa. Kaikki lähti omalla vuorolla keskelle kenttää seuruuttamaan, kolme pätkää otettiin. Kaksi ensimmäistä meni niin ja näin kun kokoajan joku jarrutteli edessä, vähän oli väärällä kohdalla mutta lopussa aina meni niin kuin normaalistikkin, kolmannella kiekalla koko suora meni täydellisesti ja saatiin paljon kehuja ja koira superpalkan. Sivulletulossa meillä oli taas tassun kanssa erimielisyyksiä mutta loppua kohden se ei enään noussut ja kaikki sujui niin kuin piti, pari vinoa tuli mutta ne sitten korjattiin, samalla otettiin vähän luoksepäästävyyttä kun ohjaaja tuli rupsuttelemaan ja kehumaan Ekaa kun neiti oli sivulla ja hienosti siinä pysyikin. Sitten otettiinkin paikkaa niin että ohjaaja ottaa koiran remmin, sanotaan paikka ja lähdetään itse kauas ja kutsutaan koira ja kaaauheat kehut päälle. Ensin olin aika varma että likka lähtee huitelemaan omille teille mutta tuo tuli niiiin hurrjan lujaa mun luokse iloisesti. Vika tehtävä olikin sitten niin että kutsuttiin koira sivulle, mentiin eteen seisomaan, käännyttiin selkä koiraa päin, käännös takaisin ja palkka. Onnistui meillä tosi hienosti mistä tulikin kehuja kun pääsin kauas tekemään. Sitten tunti loppuikin, leikit päälle, pissatus ja kotiin nukkumaan. On se vaan niin huippupentu
Innostuin eilen myös katsomaan Ekan sisarusten omistajien nimiä koira.netistä. Kaikki omistajat löytyi facebookista niin oli pakko laittaa viestiä. Ekan blue merle sisko asuukin tässä todella lähellä, meille on ensi kuulle sovittu treffit. Jee, en maltakkaan odottaa!
Nyt vasta on kennelliitolle lähetetty kaikki paperit niin saan tuon phiskin omiin nimiin.

Eka saikin tänään ensimmäistä kertaa pakasteluuta vähän ja pitkästä aikaa lihaa, nyt jatketaan puoliksi raa'alla.
Lenkin jälkeen neiti pääsikin suihkuun kylpemään mutaisien tassujen takia.. Ei oikein pitänyt ideasta mutta onnistui.

1 kommentti: