maanantai 3. helmikuuta 2014

Kaksi nahkalasta

Tänään vihdoin onnistui meidän Ilon tapaaminen!
Lähdettiin suoraan koulun jälkeen hakunilaan mistä lähdettiinkin yhdessä näyttämään HSKHn sijainti eli matkaa tuli reilut 3km, ehkä enemmänkin. Rankkaa oli möyriä lumihangissa paljon mutta kivaa lenkillä oli! Meno oli pennullakin aika hurja, juoksi vain Ilon perässä koko matkan eikä edes väsynyt... Ja olihan se kiva kerjätä nameja.
Tässä kuvia...



6 kommenttia:

  1. Teillä on tosi kiva blogi! :-) Ihania kuvia, voi kun itsekin jaksaisin olla yhtä aktiivinen!

    Tää menee vähän ohi aiheen, mutta tuon Ilon korvateipit näyttävät ikävän tiukoilta. :/ Korvat tulee teipata (mieluiten ulkoreunoista) niin, että veri pääsee varmasti kiertämään. Korvaanhan voi tulla kuolio mikäli veri ei kierrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)

      Näin olen itsekkin käsittänyt mutten sitten tiedä, ilmoitin tuosta Ilon omistajalle! :)

      Poista
    2. Mulla on ollut teipit joskus omalla koiralla myös noin kun pelkässä ulkoreunassa ei pysy. Sen saa laitettua kierrettyä paremmin koko kiekalta ympäri eikä se mennyt sen tiukempaan kun ulkoreunastakaan laittamalla. Pysyy vaan paremmin kun on useammasta kohdasta kiinni.

      Poista
    3. Niin ja tosiaan jos haluaa pidempiaikaisesti pitää niin noin on melkein parempi, pysyy riehunnoissakin teipit. Poistaa varovasti öljyn kera niin säilyy korvakarvatkin päässä. :)

      Poista
  2. Toki teipin voi laittaa myös korvan ympäri ja varmasti pysyy paremmin kuin sivulta teipattu. Mutta nuo korvateipit näyttävät mielestäni melko tiukoilta, etenkin tuo vasemmanpuoleinen. Tai voi tietysti olla myös riehumisen jäljiltä huonosti.

    Pennut dingokolvineen ovat kyllä mahtavia. :D

    VastaaPoista
  3. Jep ovathan ne reilusti teipattu, hankala vain kuvista nähdä sitä (varsinkaan näin kaukaisista kuvista) että miten tiukalla ne oikeasti on. Tunnustelemallahan se selviäisi.

    Meillä oli tällä tavalla ( http://aijaa.com/Mcq65q ) ja ei kyllä teippailut auttaneet yhtään. :D

    VastaaPoista