keskiviikko 12. helmikuuta 2014


Taas vähän tokovideota, tosiaan omaan silmään revin taas liikaa lelua ja niih.

Me ollaan treenattu nyt ahkerasti kurssilta saaduilla neuvoilla ja seuruu on jo semmoista mistä pidän kaauheasti, onnistuu niin ulkona kuin sisällä, muutenkin ollaan treenattu nyt joka ilta vähän ulkona ja muuten sitten sisällä moneen otteeseen parin minuutin treenejä.

Ollaan myös aloiteltu luoksepäästävyyttä niin että pentu on sivulla, pitää kontaktin ja eri perhneenjäsenet tulee silittämään vähän ja lähtee, aloitellaan tästä siis, samoin hihnassa seuraamista treenataan ahkerasti kun en itse oikein osaa vielä remmiä pitää ja sitten näyttelyhommia ollaan otettu kivasti.

Huomenna sitten suunnitelmissa lähteä koulun jälkeen kuvaamaan pentuja ja lähteä itikseen treenaamaan häiriössä, josko sieltä saisi pätkän videota ja kuvia...

7 kommenttia:

  1. Hienosti menee wau! Mutta onkoha tossa mitään järkeä, et revit sitä hihnan avulla perässäs... Se ei ole kovin varma viel esiintymään, mut hyvin seisoo. :) Kannattaa ehkä namilla yrittää saaha sitä eteenpäin? Sivulletulossa kannattaa laittaa vain toinen jalka taakse ja sen avulla saada koira sivulle jos ymmärsit?

    Treenaatte aika rankan kuuloisesti, muista, että Eka on vielä pentu ja sen kuuluu ja pitää olla pentu, eikä mikään tosi hyvä tokounelma! Mut hyvin meette, muista edetä rauhallisesti, itsekkin opin sen kantapään kautta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotat varmaan tota kun lähdettiin kameran taakse? Mulla remmi oli ihan löysällä mutta pentu sillein oudosti tuli niin näytti kun olisin repinyt sen sinne :D Enkä tajunnut tuota laita toinen jalka taakse? :D
      Rankan kuuloisesti? Selitä? Treenit on max 4min ja sekin pennun ehdoilla, ei mun mielestä paha.. :) Ja pentuhan tuo saa olla, ei se aikuinen olekkaan ;) Pennut tekee pentujen juttuja ja mä en tuolta muutenkaan vaadi mitään muuta kun ns istumista ja kontaktia, muuta treenataan ja tehdään pohjaa..

      Poista
    2. Aaaokei :DD Ja siis esim. Meidän blogissa viimeisimmässä Toko-videossa näkyy se jalan taakselaitto. :) Ja no hyvä, ettei oo usein treeniä! Videoita on niin useasti blogissa.

      Poista
    3. Okei nyt tajusin! Pitää kokeilla seuraavaksi. Monet videot on niin että ne on tehty mm viikko ennen kuin julkaisen ja sen jälkeen pari pv sit otettu video :)

      Poista
  2. Muista pitää myös välipäiviä että ette treenaa yhtään mitään. :) Koira edistyy oikeesti myös paremmin kun asiat välillä muhii. Koira on myös hyvä totuttaa siihen että aina ei vain tapahtu yhtikäs mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan meillä on noin 2-3päivän välein välipäivä treenaamisesta :)

      Poista