maanantai 8. joulukuuta 2014

Esineruutua ja pomppu käännöksiä

Tänään oli sitten jälleen esineiden vuoro.

Alkuun talloin 15x35m ruudun jossa oli vasemmalla takanurkalla esine ja keskellä ruutua esine.
Lähetin sen ensin keskelle, Eka lähti hyvin uppoamaan tarkastellen leveämmältä alueelta mutta kulkien kumminkin syvemmälle, heti nappas esineen eteen tultaen ja juos täysillä luokse.
Takaesineelle lähti taas varmana, leveällä menolla mutta suorassa, taas löyty esine mutta tippu suusta, haki heti uudelleen. 
Tässä välissä heitin kerran yhden esineen tuonne metsään kun Eka haki tuota takakulmaa, lähetin sen sitten sinne ja hetihän se sen löysi kun lähti minne osoitin.

Näiden jälkeen tehtiinkin kaksi esinettä (yksi kerrallaan) 50m syvyyteen, Ekaa kertaa noin syvään kohtaa kun harvemmin löytyy missä on suhteellisen näkyvää.

Eka lähti varmasti, suorassa edeten syvemmälle ja syvemmälle, en nähnyt kunnolla ottiko se esineen mutta kun se ei oo koskaan ilman esinettä palannut ja se nyt juos täysillä luokse, kehuin ja tulihan se esine sieltä.
Sama homma seuraavalle.

Eka veti jokaisen piston, niin keskittyen, nenä auki kulkien, etenkin lähetyksestä näki kun se keskity just sinne minne näytin ja nenä kävi, juos just sopivalla vauhdilla, laukalla muttei pää viidentenä jalkana. Ihan huippu treeni, ihan huippu koira mulla muutenkin on :)
Illemmalla sateesta huolimatta otin purkillisen herrrkullista lihamössöä sekä pallon mukaan ja suunnattiin läheiselle pihalle testaamaan facebookista saatua vinkkiä käännöksiin, yhtäkkiä siis vaan tehdään käännös pompaten ja stopaten, että into pysyy käännöksissä, heräisi ja hakis paikkaa paremminjaparemmin.

Me aloitettiinkin heti, Eka teki tosi järkevällä innolla nameilla, käännöksissä parannuttiin ihan joka kerralla, alko hakemaan paikkaa paremmin, meille helpompi suunta (vasen) tuli tosi kivan näköseks, tiukkeni huimasti, vaikeammassa suunnassa (oikea) saatiin jo jotain järkevän näkösiä suorituksia, yritti pysyä hyvin mukana. Heräsi neiti siis tosi hyvin, intokin oli mahtava käännöksissä, ennen ne on ollut semmosia laskevia kun eihän tuo nyt oo tiennyt mitä niissä tehdään.

Loppuun Eka sai vielä hakea pari kertaa pallon ja purra patukkaan, oikein kivaa meillä siis oli, huomenna sitten viestin lisäksi ei tehdä miitää tottikseen liittyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti