torstai 25. joulukuuta 2014

Tottista, uimista.....

Joulu menikin jo, me otettiin rennosti, koirat nautti luistaan kun muut avasivat lahjojaan ja söivät.
Rahaa tuli saatua paljon, joista enään sata euroa on jäljellä, 40euroa meni näyttelyyn, vihdoin kun oli varaa maksaa alta, 140e on otettu taakse mistä maksankin rokotuksen, luustokuvien julkaisun, hieronnan ja tokotilan vuokrauksen. Sekä sain aivan ihanan canvas-taulun koirista <3

On tullut myös pohdittua kauheasti tottisjuttuja, kun ei huvita ulkona kauaa treenailla ja on ollut aikaa.
Mun pitää alkaa kriittisemmäks, tehä treeneissä ihan yhtä-kahta liikettä enemmän, vaihdella palkkauksen antoa, vaatia enemmän, ottaa vähintään kerran kuussa liikkuroituja, erillaisia häiriöitä ja kisanomaisia treenejä. Ja pitää hauskaa aina! 

Me ollaan nyt otettu suunnilleen joka päivä nopeesti lenkkiä ennen jotain iihan minimaalista tottista. Tiistaina otettiin kaks luoksetuloa, palkka tuli kokonaisesta liikkeestä, Eka tuli yhdestä hillitystä kutsusta täysillä eteen (vähän joo törmäs) ja siitä sivulle, mistä palkka, sama kaksi kertaa, ihan huippu luoksarit!
Keskiviikkona otettiin liikkeestä maahan ihan kunnon seuruusta, tyyppi meni joka kerta heti nopeasti maahan lumeen, yksi palkka tuli kun palasin ja käskin sivulle, kaksi muuta palkkaa tuli vaan maahanmenosta. Liikkeestä seisomista otettiin myös mikä oli haaastavaaaa, mun ääni muuttu niin paljon etten löytänyt ite oikeeta sävyä joten neiti aina meni maahan tai istumaan, huonohuono homma. Ihan pari kunnollista saatiin ja jätin sen sit semmoseen minkä hyväksyn vielä. Iltalenkillä kumminkin otettiin uudelleen tuota ihan kaksi kerta ja nyt se seisahti heti tosi hyvin mistä palkat lens heti taakse.
Tänään otettiin liikkeestä seisomista taas mitkä oli tosi hyviä, pari kertaa valu, mutta sit se sai taas kiinni siitä että jäädään heti niin tyyppi teki kolme seisomista putkeen ihan suuupeer hienosti!! Kaksi liikkeestä istumista, jämähti heti istumaan!! Joten jätettiin ne onnistuneisiin. Loppuun kaksi eteenmenoa, pallo oli tosi pitkällä, Ekalle lähetyksellä sai suoraan palkan, toisella käskin maahan mihin mentiin tosi hienosti, vauhti oli aika hurja.

Nuo treenit on ollu tosi kivoja ja nopeita, meillä on aina ollut yksi pallo, Eka saa juosta tosi paljon sen perässä ja roikkua siinä, lähdetään aina kentältä häntä tötteröllä, kieli roikkuen pallo suussa ja omistaja iloisena pätevästä elukasta.
Me käytiin tänään shelttipoikien kanssa treenailemassa Sportti Hurtalla jossa me otettiin heti alkuun kaukopalkalla töitä.
Luoksari, hillitty kutsu, suoraan eteen ja sivulta vapautus, tuli tosi kivasti ja innolla! Liikkeestä seis, se jäi se jäi se jäi!! Hyvä Eka :) Liikkeestä maahan, tehtiin kokonaisena, jäi hyvin, katsoi kun palasin ja nousi hyvin sivulle. Seuruussa palkkasin ihan kädestä, teki tosi hienoja pätkiä, mutta ihan pari kertaa teki omaan makuun turhan laiskasti, tsemppas kyllä hyvin uudelleen tahtiin. Seuruussa myös Katja sanoi kaikenmaailman sanoja, käskyjä ym, eikä Eka korvaakaan lotkauttanut, ei mitään väliä mitä sieltä sanottiin, hyvä!! Seuruussa tuli myös juoksua, ensimmäinen pätkä oli tosi hyvä, toisella kiri viekkuun, myös käännöksiä ja täykkäreitä tuli tehtyä mitkä onnistu ihan tosi hyvin, oikeesti, vihdoin!
Liikkeiden jälkeen otettiin käännöspomppuja, Eka yritti taas pysyä hyvin mukana ja kumpaankin suuntaan näytti yhtä hyvältä. Kerran itse tuli pompussa liukastuttua... :D

Pienen tauon jälkeen paikkamakuu, Eka oli tositosi rauhallinen mutta virkeän näköinen, tuijotti mua suunnilleen kokoajan vaikka muita palkattiin vieressä. Kumminkin melkein kahden minuutin kohdalla meni lonkalle, jolloin Leevi nous, sitten Ruffe nous ja niin nous Ekakin... äärrrrrr. Uudestaan paikalleen, Eka pysy yhä rentona ja keskittyneenä, vaikka Leevi nousi, Eka pysyi (!!), sitten 1.5min kohdalla palkattiin ja jätettiin siihen ettei mene vahingossakaan lonkalle tai mitään.

Jälleen pienen tauon jälkeen kun Eka oli unohtanut namit niin otettiin leikkiä, Eka oli tosi hyvin mukana vaikka justiin oli saanut yli hyvää herkkua! Juos pallon perässä kompuroiden ja repi patukkaa vähän maiskuttaen, pari innokasta lyhyttä seuruutakin otettiin. Vähän oli tuon jälkeen kieli pitkänä...

Uintien jälkeen me kaivettiin taas namit esiin, otettiin nopeesti seuruita kaukopalkalla. Kaksi pätkää otettiin, toinen pidempi, toinen lyhyt. Eka seurasi nyt ihan tosi hyvin, innolla. Toisella pätkällä aloitettiin niin hieno seuruu että sai juosta melkein heti palkalle johon jätettiin hommat.
Siitä kaivettiin pallo esiin, leikittiin taas täysillä ja Eka teki vauhdista super hienon sivulletulon. Vielä pikkusen leikkiä perään ja siihen sai jäädä hommat.

Ihan huippu kivat treenit! :)
Eka pääsi myös nopeasti uimaan, enemmänkin olisi voinut lillua vedessä mutta lähti niin hyvällä innolla ja rohkeasti uimaan reilu viisi kertaa niin jätettiin siihen. On tuo kyllä rennompi uija, kun saa pulikoida yksin.

Kiitos kovasti taas seurasta Katja ja pojat... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti