sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Tottista

Perjantaina rentopäivä jolloin käytiin pitkästä aikaa pyörälenkillä, semmonen kuuden kilsan ripeä ravilenkki kivikossa, välillä sitten laukkaspurtteja. Hauskaa oli. neiti tosin pahemmin edes väsynyt. :)

Eilen loskapaskasäässä tottistelua. Jee.

Alkuun lyhyitä suoria seuruita haukutuksesta, Eka veti hurrjalla innolla mutta poikitti joka pätkällä selkeesti. Omistajalla oli vaikeuksia kainalossa olevan pallon kanssa... Eteentuloja otettiin ihan vaan lennosta, joko vaihdista tai vaan läheltä. Tökkäs pari kertaa juoksusta niin että oli tosi etäällä mistä ei palkkaa, pari onnistunuttakin saatiin, läheltä jäi pari kertaa jotenkin ihan hassusti mistä ei palkkaa, palkka vaan heti oikeasta suorituksesta. Kaksi sivulletuloa leikistä mitkä kummatkin oli tosi nopeita ja hienoja. Loppuun sitten pirun vaikeeta liikkeestä istumista. Ensimmäinen onnistu hiienosti, sit neiti kokeili maahan menoa ja pari seisomistakin, johtuu selkeesti miten painotan käskyn. Aina jos saatiin yks onnistunut, seuraava ei onnistunut, ellei antanut kunnon helppejä, loppuun kunnon fiilistely niin saatiin kaksi kivaa istumistakin peräkkäin. Että neiti oli ylpeä ittestään ja juos vaan patukka suussa ympäri kenttää häntä tötteröllä :)
Tänään illalla sitten käytiin HSKHlla tottistelemassa.

Aloitettiin yhdellä liikkeestä istumisella mikä onnistui heti joten jätin siihen. Seuruuta remmissä, haukutuksista lähdöt. Ensin kaksi juoksu pätkää, tyyppi oli hyvin mukana tässä ja pysyi oikealla kohdalla. Kolme hiidasta seuruuta, tyyppi pysy tosi hyvin hitaassa mukana ja ilme oli innokas, tokalla pätkällä se nooopeesti vilkas edes ja takas joten sen takia kolmas pätkä mikä meni taas hienosti. Kolme lyhyttä virepätkää, tyyppi veti suht suorassa, hyvällä innolla. Hyppyä, mä tyhmänä en oo opettanu kun yli hypyn mutten takasin, joten saatiin hetki pohtia miten se toimii, pari kertaa se oli niin nopea ettei tullut yli mutta pari onnistunuttakin saatiin, loppuun tehtiin yksi hyppy niin että palkka toisella puolella ja äkkiä kutsu lelulla toiselle puolelle, onnistu. Toinen oli ilman palkkaa ja palkalle kutsu. Eli tosiaan osassa oli palkka osassa ei. Kolme liikkeestä maahanmenoa, jäi heti varmasti maahan joka kerta, viimetteeksi yksi BH jäävä makuuna, se meni heti maahan!!! Josta heti palkka taakse. Paikka otettiin lumisessa maassa kun Cira otti noutoa, Eka katsoi mua kokoajan mutta kun palasin, Jessica huus vapaa niin neiti nous. Uudelleen maahan, pidempi aika, ei noussut vapaa käskystä eikä Ciran hurjista juoksuista joten palkka ja vapaa.

Tässä välissä käytiin namien kera hyppimässä hulvattomina vähän estettä edes takas ja ottamassa yksi A. Sekä vähän merkkailtiin jälkikeppejä kun Cira touhusi edelleen, joka kerta hyvät maahanmenot, keppi jalkojen välissä. Siitä sitten tolppaan huutamaan hetkeksi.

Tauon jälkeen otettiin vielä hurrjat leikit tyynyllä, pallolla ja raipalla. Ääntä lähti, voimaa löyty ja intoa. Oli taas niin ylpeä tyynynsä kanssa tuon jälkeen :')

Niin ja nyt meillä alkaa rauhallisempi pari viikkoa, onhan meillä tossa joo BH kurssi, yksi treenitapaaminen missä suunnitelmissa vaan paikka, nopeat seuruut ja leikki, sekä varmasti käydään namien kanssa käännöksiä tekemässä ja sitten vaan leikkimässä :) 
On vähäks aikaan taas ruuatkin hankittu, tuli ekaa kertaa kokeiltua ryhmätilausta ja otettiin testiin super halvalla 10kg jauhelihalevy, sekä kaupasta käväistiin hakemassa Brit M ruokaa.


Huomenna sitten se jännittävä päivä... eli kuvaus mevetissä. Jäiks :c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti