maanantai 15. joulukuuta 2014

Luustokuvaus, priimatyttö

Tänään olikin sitten se jännä päivä, luustokuvien aika.

17.45 oltiin Mevetissä paikalla, Eka inisi, me täytettiin paperit ja laitettiin tipat neidille silmiin. Hetken me odoteltiin kunnes kutsuttiin hakemaan rauhotukset, ei mennyt kun minuutti ni neiti ei enään voinut kävellä ja simahti odottelemaan. Siinä sitten odoteltiin kun kaikki seitsemän muuta koiraa oli meitä ennen kunnes oli meidän vuoro kantaa rakkine huoneeseen, nopeasti sekin oli ohi jolloin kaikki alkoi odotella kuvia ruudulle. Ruudulla kateltiin yksitellen kaikkien kuvat ja pian tajuskin miltä ne kuuluu näyttää, mikä näyttää väärältä. Vikana jälleen me, vähän ennen vuoroa alko vasta jännittää ja jalat täristä. Ruudulla sitten kaikki oli priimaa, JES! Eli P Axelson arvioi A/A, 0/0 sekä selkä moitteeton, tuskin muuttuu kennelliitolla. Meinas tippa tulla linssiin mutta sain rauhotettua itteni siitä ilotilasta, joten rahat pöytään ja kotia kohti pöhkön hauvan kanssa :)


10 kommenttia:

 1. Onnittelut terveestä koirasta! :) Silmiä ei vissiin tutkittu, miksi sitten on laitettu tipat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tällä kertaa :) tippoja itekkin mietin mutta saattaa olla kun nuo retkotti silmät auki ettei ne kuivu?

   Poista
  2. Kyllähän ne tipat laitetaan nimenomaan siksi, että silmät peilataan. Normisti missään rauhoitustilanteessa nimittäin tippoja ei käytetä. Ehkä teillä kävi joku fiba (tyyliin vastaanotossa tyyppi luuli, että peilaukset tulee teillekin, vaikkei tulleetkaan).

   Mut joka tapauksessa, onnea priimasta koirasta. :)

   Poista
  3. Niillä oli kaikkien tiedot ja vissiin vaan yks otti silmät jos edes yksi? Kaikille sanottiin että yhteen silmään kaksi tippaa. Hassua :D
   Kiitos :)

   Poista
 2. Toivottavasti ei vaihu kennelliitossa! Meillä eläinlääkäri arvioi A:na molemmat kintut mutta palasivat liitolta C:nä.. Vaikka monen mielipide oli puhtaat A:t! Harmittaa, enkä tiedä pitäiskö käydä kuvauttaa myöhemmin uudelleen :D

  VastaaPoista
 3. Oho! Mä luotan suht paljon P A:n arvauksiin kun huomas kuinka herkästi se sano muillekkin Btä tai 1stä. Sen verran kauan toi on noita kuviakin katellut että toivottavasti olis sit samat kennelliitolta :)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiinnosta kysyn paljonko tuli maksamaan kyynär-, lonkka- ja selkäkuvat yhteensä? =)
  Onnea hyvistä tuloksista!

  VastaaPoista