maanantai 5. tammikuuta 2015

Esan pk-tottis

Huoh. Hyi mikä tunti...

Aloitin Ekan "virittelyllä", mikä ei käynnistänyt neitiä millään, se juos pallojen perässä mutta lelun oli yhtäkkiä arvottomia, niille vaan juostiin. Nooh, eihän se lähtenyt rullaamaan.
Näytettiin seuruuta, vähän haukkua ja menoks, pari pätkää suorassa ihan kivasti mutta seuraavaksi kun kaarrettiin vasemmalle se tipahti siihen. Into ei pysynyt millään mukana. Haettiin nameja avuksi, niillä eteen houkuttelua ja seuruuseen, parempi. Eka aukesi takaata vähäsen eikä ole tarpeeksi tiivis joten immuttamaan, välillä käsi ylös.Eka jäi vähän liian taakse osittain joten äkkiä karkuun, muuten ihan ookoosti se meni. Liikkeestä jäävät, istumisessa meni maahan, joten autettiin hidastamalla, parempi heti. Maahanmenot oli kuulemma hyviä. Seisomaan jäi myös, eikä tarjonnut muuta. Luoksetulossa, vauhti oli musta oikein sopiva, ensimmäisellä namikäsi houkutteli liikaa eikä tullut eteen kunnolla, toisella autoin että varmasti tulee.
Loppuun leikkiä mikä ei ensin onnistunut, lopulta sain sen pyörimään ja puri patukkaankin, hyvähyvä!

Huomaa kuinka oma mielentila, pieni jännitys, uusi paikka ja uudet ihmiset vaikuttaa tuohon elukkaan.... Ainakin tunnista oli apua, jos tämmöstä sattii tapahtumaan.

Neuvoksi saatiin että imuttelua jatketaan apparilla, että saadaan seuruu suoraksi. Mielentilan nostatus, eli vaan leikkiä jonkin aikaan, eli vire pitää saada kattoon eikä niin että koirakin alkaa miettiä kun mä mietin. Luottamusta samalla nostetaan, koska Eka paineistu tänään toooosi herkästi :(
Mutta Esan mukaan koira osaa paljon ikäisekseen.

4 kommenttia:

  1. Se on ja tosi mukava! Ens kuussa sit seuraavaks :)

    VastaaPoista
  2. Vitsit mäki haluisin! Paljon maksoi kerta vai onko sulla joku monen kerran tsydeemi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on 30min 40e ja tunti 80e. Ihan yksittäinen kerta, kandee mennä! Mekin odotellaan jo innolla ens kertaa, josko sillon onnistais ;)

      Poista