tiistai 13. tammikuuta 2015

Sunnuntai iltana hömppäiltiin vähän etupihalla kartioiden kanssa.
Harjoteltiin kartioiden ympäri pyörimistä, seuruussa pujottelua, juoksua, hidasta, juoksusta jääviä ja jotain tuommosta sekalaista. Alkaa pikku hiljaa jo handlaamaan, etenkin kartioiden ympärillä pyörimisessä edistystä, ei ihan onnistunut kaikki mutta tosi hyvi kumminkin yritettiin ja onnistumisia kaikissa liikkeissä saatiin. Naurettua ainakin tuli.

Tiistaina me käytiin malmilla viemässä posteja, samalla postin edessä otettiin nopeasti pientä treeniä.
Alkuun nopeat nostatukset ja sitten liikkeestä jääviä, jokaista liikettä (i-s-m) otettiin kaksi, yksi oli aina loppuun asti liike, yhdestä sitten lensi palkka heti. Se jäi hitto joka kerralla, samalla äänensävyllä ja samalla vauhdilla heti, jee! Vaikka istumisella juuri vierestä ohitti mies, se ei vilkaissutkaan. Tästä sitten mies innostui, kehui meitä kuinka mahtavaa kun tuota koulutan ja nosti hattua vielä hienolle koiralle, voivoi :) Loppuun sitten paremmat leikit kuin alussa.

Tänään olikin sitten kompassilla treeni, mun kohdalla ei koskaan kannata lähteä varmalla mielellä treenaamaan...

Alotettiin hypyillä. Kokeiltiin hyppynoutoa, ensimmäisellä kiersi, toisella tiputti tuonnilla lelun takia ja kolmannella onnistu hienosti! Pari perus hyppyä, hienosti meni ja tuli takaisin esteen läpi. Kaksi noin metrin korkuista hyppy testausta niin että juoksen mukana, hyppäs ongelmitta eikä osunut. Loppuun kaksi kahden hypyn "sarjaa", parilla kerralla kiers toisen mutta sit saatiin kaksi onnistunutta. Seuruita, hitaassa pari onnistui tosi hienosti mutta pari kertaa vilkuili eteenpäin. Juoksussa alkuun etuili ja haahuili mutta sitten onnistui pari pätkää hienosti. Pari käännöstä, toinen oikealle, toinen vasemmalle, kummatkin ihan ookoo. Täykkäri ei sitten onnistu, ei vaan osata, kotona kyllä jotenkin. Muutenkin seuruu oli laiskaaaaa. Mä niin vihaan seuruuta ja etenkin niitä käännöksiä. Paikkamakuu oli hieno, aika oli noin 4min, Eka ei mennyt lonkalle (!!!), olin selin koiraa kohti ja kertaakaa en palkannut, vauvauvau! Kapulan nostotreeniä, alkuun onnistu tosi hienosti mutta sitten iski neidille p*ska hätä (mitä helvettiä),sen jälkeen ei toiminut. BH jääviä, kaksi istumista, istu ookoosti. Kaksi maahanmenoa, meni ookoosti. Tuntu että lopussa ei saatu mitään onnistumaan, mieli oli liian maassa (ei näin!!), en saanu itseäni enkä koiraa tsempattua joten oli kiva jättää treeni paskan maku suuhun:twisted: Kaikenlisäks halli oli niin kuuma ahdistavan kuuma, koira ei jaksanut kauaa, kaikkein pahin oli etten nostattanut tuota treenin alussa, mitä taas mietinkään. 

2 kommenttia:

  1. Mä taisin nähdä sut eilen Kompassilla.:D Oltiin just alottamassa aksakentällä treenejä, kun teil ilmeisesti loppui tunti.:) Ei mennyt meilläkään ihan putkeen tunti, liian häiriöinen se aksakenttä. Kaikui äänet tokopuolelta ja siihen odotustilaan tuli aika paljon porukkaa haukkuvine koirineen odottamaan jonkun tunnin alkua..:/ Toivottavasti tää liukas keli ees vähän hellittää niin pääsis ulos treenaamaan, missä jäätiköllä ei innosta treenata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit nähdä sit mut pikkusen veeittuuntuneena... :D meillä oli onneks rauhalline aika, mutta kuumuus kyllä yllätti x.x

      Poista