perjantai 2. tammikuuta 2015

Hallitreenit

Tänään meillä oli Jessican & Ciran kanssa varattu Sportti hurtalta kenttä tunniksi.

Me aloitettiin Ekan kanssa huonosti.. oma mielentila ei ollut ylhäällä joten koira oli paineistunut, kun saatiin onnistunut liikkeestä maahan, muuten se tarjoili kaikenlaista muuta niin laitoin elukan häkkiin että sain rauhottua.
Sitten hommat alkoikin toimimaan. Otettiin liikkeestä jääviä, jokainen onnistui samalla äänensävyllä sekaisin, jes! Istumisessa ja seisomissa autoin hidastamalla jätössä pikkuisen mutta vikoilla en auttanut. Tosi kivasti se jäi jälleen. Noutoja kaksi, liukasteli noustoissa joten aika hitaita, mutta tosi innoissaan taas, eteentuloissa autan että onnistuu. Muutamia sivulletuloja, vähän laiskotti mutta tuli oikealle kohdalle vaikka kääntyiltiin ja oli mukana kokoajan. Paikkis oli puoltoista minuuttia, pysyi maassa, ei mennyt lonkalle, kattoi mua, välillä ylös kun kuulu uimareiden ääniä, ei välittänyt vaikka Cira nousi. Toinen paikka oli kun Jessica kutsui Ekaa, ei noussut. Seuruita, muutama lyhyt, vähän pidempi, yksi ylipitkä jossa videolla huomaa tuon vilkasun alas, joten sen takia jatkui pikkasen, palkan saantia vaihtelin ja into oli hyvä! Jalatkin nous tosi kivasti. Niin ylpeä miten kivan näköistä ja innokasta seuruuta se teki vaikka seuruu otettiin ihan viimetteeksi, tunnin jälkeen ja Eka oli ihan kuumissaan, mahtava! :)

Niin hienosti neiti veti kooko treenin, kivalla fiiliksellä, vaikka oli kuuma, häiriötä ihan kamalasti (kokoajan kuulu haukuntaa, uimarit jne) ja palkkana toimi lelu, yhtään namia ei sisällä tullut.

2 kommenttia:

  1. Mä käväsin siel hallil tänää kun kelpie treenas, taisitte olla just uimas sillo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikä istui sillä hetkellä maassa kuvaamassa, Ekan vieressä.. :D

      Poista