sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Touhuiluja

Perjantaina käytiin tottistelemassa Kompassin tiloissa.

Hömppäiltiin tunnin aikana pienesti, pääasia oli että fiilis pysyy hyvänä. Nouto oli ensin ällöä (kenties edellisen kerran takia...?) mutta saatiin taas esille siitä se huiiippu siisti juttu. Otettiin kivoja seuruupätkiä, into pysy niin kuin aina, vaikka oltiinkin pelleilty aika pitkään jo. Sivulletulot oli tosi hyviä, tarkentunut kovasti. Kokeiltiin myös niin että vain pysyn seisomassa Eka sivulla paikallaan, vähän neiti arpo olisko pitänytkin mennä maahan. Jotain pientä taidettiin ottaa sivussa (yks hyppy, kaks bh jäävää, meni meidän perus setillä), mutta pääasiassa noita ja paaaljon leikkiä, tuli kolme taukoakin pidettyä.
Mahtavaa että Ekan into kesti noinkin pitkän ajan vaikka oli kuuuma. Pari paineistumista kyllä tuli mutta tsempattiin yhdessä taas siitä tilasta pois ja lähdettiin kentältä ylpeinä. 
Lauantaina tuli touhuiltua kunnolla.

Kahden maissa käytiin aksakisoissa, josta haettiin Ekalle takki. Otettiin myös muutama kiva seuruupätkä ja leikkiä aksaajien seassa, ei ongelmia, Eka keskitty vaan muhun vaikka vieressä treenasi pari muutakin. Hienoa kun voidaan olla melkein missä vaan niin Eka toimii ja tekee normaalisti.

Ojangosta suunnattiin Katjan ja poikien kanssa sporttikselle.

 Kentällä 1. Otettiin jääviä, laiskasti tuli mukana mutta teki miten piti, yhdellä istumisella meni maahan mutta muuten kaikki meni oikein näppärästi.

2. Leikittiin, yritettiin seuruita mutta neitipä edisti ja poikitti minkä kerkes, mietin miten palkata joten mulle loukkaannuttiin joten sain nostattaa Ekan että jää hyvä maku kentältä pois lähtiessä.

3. Samaa kuin edellisellä mutta seuruut toimi taas normaalisti, eli jotenkin jo kivasti. Alkaa tuntua siltä että junnataan seuruussa ihan liikaa... Pitäis pidentää, tehdä enemmän käännöksiä mutten osaa ilman apuria ja haluun kunnon palautetta mitä ja miten... Pitää ryhdistäytyä tän suhteen taas. 

Leikit meni kivasti, ei kyllä pistänyt vastaan kovinkaan paljoa, roikkui mukana enemmikseen eli sai vähä yllyttää. Haukkua kyllä irtos yli hyvin!





















Tottisten välissä oli tietenkin uintia, Eka pulikoi ihan sairaan hienosti! Laiturille juostiin ilman ujostelua ja uitiinkin ilman kummosia houkutteluja, pätevä! Alta 10min se ui kokoajan lelua hakien ja se riitti meille kun niin hienosti meni.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti