sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viettitestissä

Aamusta suunnattiin Rautatientorille, josta hypättiin junalla kohti Hyvinkäätä. Asemalla vastassa meitä odottelikin ihana Netta (kiitos vielä kyydistä hei!) ja autolla kurvailtiin kentälle, missä oli menossa Esan pitämä viettitesti.
Me oltiin seitsemänsiä, eli jonkin aikaan joutui seisoskella ja jäätyä totaallisesti.
Kun meidän vuoro tuli, Eka lähti innolla kentälle, haukkui vähän Esalle kun hällä kesti ja piti käsissään ihanaa patukka, joten sillä välin minä leikitin Ekaa. Sitten vaan patukka Esalle ja itse sivummalle seuraamaan, tosi hyvin se lähti mukaan vieraan kanssa ja intoa riitti.

Tosi Ekan laista leikkiä, yleensä kyllä haastaa paremmin mua, ote pysyy paremmin ja ei juokse tommosia ihme edestakas matkoja. Tyytyväinen oon neitiin kyllä, yllätti mut täysin, olin varma ettei lähde leikkimään.

Päätteeksi sitten Esan "arvostelu", mikä meni kutakuinkin näin: "Erittäin hyvä saalisvietti, pitää haastaa enemmän että nousee. Sosiaalinen. Syttyy parhaiten härnäämisestä. Erilainen rotunsa edustaja." Tällä välin Eka haukku Esan vieressä olleelle tyynylle... ei leikki näyttänyt riittävän. 
Nettakin kerto kun joku oli hänen vierestä tokassu kutakuinkin näin "onpa upea nahka", se on ;)

2 kommenttia: