sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

BIS3!!

Tänään lähdettiin aika extemporena mätsäriin aamusta, mikä järjestettiin viikin gardenialla.

Hetken saatiin istuskella ennen kun meidän vuoro oli. Vastassa oli afgaaninvinttikoira. Eka seisoi nätisti paikoillaan ja ravasi hienosti, ei liikkunut yhtään kun neiti hipelöitiin läpi. Saatiin siitä sitten punainen nauha.

Kauaa ei mennyt kun oli jo sinisten ja punaisten kehät. Meidän kehässä taisi olla 14koiraa, joista osa karsittiin heti alkuun pois. Me pysyttiin vielä kehässä ja ooltiin kuuden koiran seassa, pian tuomari tiputti pari muuta lisää ja taas pari muuta. Niin me oltiinkin PUN1 ja Cira meidän kanssa PUN2!! Hienot tytöt!

Taas hetki istuskelua ja BIS kehä kutsui. Tuomarit pohtivat tosi pitkään tiputettavia ja taas me saatiin jäädä kehään kolmen muun kanssa. Neljästä meidän valittiin kolmansiksi, eli lopputulos oli BIS3! Siis ihan huippua!! Vautsi mikä likka :) Jaksoi niin hienosti pönöttää paikoillaan vaikka omistajan sydän hakkasi kuin mikä.

Palkinnoiksi saatiin muutama narulelu, nutrolin öljy mikä lahjoitettiin Jessicalle kun meiltä noita muutama purnukka löytyy, 25e lahjakortti Espoon koirakeskuksen vuokraukseen, 5e mustiin&mirriin ja luu, minkä Eka nautti heti ensimmäisenä. 

Mätsäristä me lähdettiinkin suoraan Jessican kanssa pyörimään PetExpoon joka olikin jo aika tyhjänä. Mukaan kumminkin tarttui jotain pientä. Oranssi näyttelykansio, kesän vesileikkejä varten super söpö dami ja vihdoin ja viimein oikean kokoinen HS sprengerin ketju.

2 kommenttia: