tiistai 14. huhtikuuta 2015

Hallitottiksia...

Alkuun muutama BH jäävä. Itse mokaan nämä tosi helposti liikkumalla liian ajoissa. Istumiset oli hienoja, maahanmenoissa oli pientä hitautta mutta kolmas vai oliko kenties neljäs oli jo nopea.

Käännöksiä kolme kumpaankin suuntaan, taas tosi hienot ja tiiviit. Täykkäreissä kokeiltiin nyt sitä vietin tekoa ja siitä käännöstä, toimi! Eka teki ihan huippu nopeat ja hienot täykkärit, näitä neljä kappaletta ja siihen loppu. Jos tällä tavalla tehtäisiin jonkin aikaan ennen kuin siirretään seuruuseen.

Sivulle- ja eteentulo erottelua. Pyytelin siis sattumanvaraisesti Ekaa sivulle (myös paikalleen käännöksiä, eteenpäin ja taaksepäin liikkumisia) ja eteen. Ai että Ekan oli alkuun vaikea hokata eteentuloa! Haki siis sivulle erittäin paljon. Muutaman eteentulon jälkeen alkoi kuunnellakkin paremmin ja tuli käskystä oikeaan paikkaan.

Paikkis oli noin 3min, vieressä Cira otti hyppyä. Palkkailin taas vähän väliä. Eka pysyi niin hienosti paikoillaan, ei ollut yhtään levottoman oloinen. Hyvää!

Muutama kehääntulo ja liikkeelle lähtökin otettiin. Tuli kivasti mukana kentälle, seuruuseen lähtö olisi voinut olla innokkaampaa. Treeniä siis siihen että lähdöt on huippu siistejä juttuja!

Leikkillä aloitettiin ja lopetettiin. Myös jokainen treenisetti loppui leikkiin. Pörisee ja ravistelee jo aika rajusti.

Treenin positiivinen yllätys oli se ettei Eka paineistunut kertaakaan! Se yllätti koska mulla ei ollut treenifiilista, silti neiti touhotti ihan normaalina. Jee :)

   
Illalla käytiin vielä juoksuttamassa koiria viestillä.
Matka 350m, kuusi lähtöä ja edelleen toinen koira mukana.

Ensimmäinen lähtö pissi. Näin koiran mutta kääntyi sitten takaisin Jessicalle. Uudestaan lähdettyä tuli mutta huusin varmuudeksi että löytää perille, lähti liian oikealle. Ensimmäisen jälkeen ei tullut enään ongelmia, Eka tykitti normaaliin tapaan meidän välillä väsymättä. Jos sitä pääsis nyt johonkin uuteen kunnon metsään.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti