sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Camillan opissa

Vihdoin ja viimein pidettiin se Camillan tottisvalkku. Jouduttiin ensin itse siirtämään ajankohtaa ja viime kerralla oli mulle annettu vahingossa väärä aika.

Seuruussa Eka varsinkin oli alkuun laiska mutta nosti vähän intoa kun laitettiin kaukopalkka odottamaan. Camillan mielestä Ekalla on tosi nätti seuruu, paikka ja kontakti on hieno.

Sivulletuloissa katottiin koiran paikkaa. Camilla sanoi että kriteeriksi se että meillä on varpaat samalla viivalla. Niin ja palkan kanssa voi määrittää paikkaakin, suositteli takapalkkaa niin ajatus on siellä takana.

Ensimmäinen luoksari oli iihan hirveä, ajatteli liikaa vieressä olevaa palkkaa. Tuli siis ravilla ja ennakoi vielä sivulletulonkin. Toinen näytti jo hyvältä, tuli laukalla hienosti eteen. Vinkiksi se että palkka tulee leuan alta, ajatus olisi ylhäältä, nytten nääs tökkäsi.niin että horjahdin.

Täyskäännöksen Camilla opetti mulle, nyt osaan vihdoin senkin, jopa koiran kanssa! Wuhuu. Täykkäreissä oon aloittanut aina väärällä jalalla, nyt kun tein oikein niin Ekakin pysyi niin hitsin hienosti mukana! Hyvä me! Palkata pitää aina käännöksistä että siitä tulee siiiisti juttu, ettei paineistuminen yhtäkkiä palaa, mitä kisoissa oli. 

BH istuminen oli hyvä. BH maahanmeno hidas, kyynäret jäi taas hetkeksi ilmaan. Tehtiin sitten pariin otteeseen sivulla maahanmenoja niin että saadaan se pläsähtämään maahan. Avustuksella pläsähti hienosti ja nopeasti, lopussa testattiin ilman palkkaa ja hitto meni jo paljon nopeammin!!

Keskusteltiin myös kaikista palkattomuusvinkeistä (opetetaan koiralle esim että niiskautus on "nyt sä teet hyvin"). Camilla myös huomautti mua parista asiasta mitä en olis todellakaan huomannut, varmaan ikinä :D Aina seuruun pysähtymisessä vedän mun kädes taaemmas ja meen hiiiitusen koiraa kohti. Hitsi, jäänyt jostain vaiheesta päähän, pitääpi kattoa tarkemmin... 

BH kuulemma vedetään helposti läpi, pitää vaan muistaa ettei tee liikaa kaavaa koska se kyllästyttää. Palkan pitää tulla ihan yhtäkkiä ihan missä kohdassa tahansa treenatessa.

Saatiin kokeilla myös Kompassin uutta kuvausjärjestelmää, aika khuuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti