tiistai 21. huhtikuuta 2015

Hallitottiksia, pyh, tylsää noin kauniilla säällä olla hallissa mutta kerta maksettu niin pakko se on mennä.

Käännökset - Vasemmalle käännökset oli hienoja ja täpäköitä, oikealle ei taas tuntunut niin hyvältä, levisi pienesti. Täyskäännökset oli ihan hitooksen hienoja, pylly pyöri niin näppärästi mukana, kyllä tää tästä kun omistaja osaa nyt kääntyä!

Jäävät - No nyt ei onnistunutkaan yhdellä yrityksellä kaikki liikkeet ;) Maahanmenot oli helpot ja onnistu ongelmitta. Ensimmäisellä seisomisella meni istumaan. Muutamaan otteeseen istuminen olikin seisominen, voi eläin! Jankattiin liikkeitä pariin kertaan kunnes jokainen onnistui ensimmäisellä, alkohan ne liikkeet siitä muistumaan.

Paikkis - Aika joku 2-3min, kolme palkkausta. Yksi haukahdus kuului kun Cira aloitti leikin mutta sen jälkeen vaikka muut leikki ja juoksi ruutun ei kuulunut yhtään mitään ääntä. Muuten tosi levollisen oloinen.  

Kapulan eteentuonti - Osa tosi kivoja, tiiviitä ja suoria mutta muutamia väljiä tuli myös mistä ei palkkaa tippunut.

Loppuun peruuteltiin ja kopiteltiin palloa, vähän joka välissä samaa pelleilyä.

En omistanut taaskaan kunnon treenifiilistä, mä vaan en osaa treenata hallissa. Ekalla sen sijaan oli yllättävän hauskaa. Neiti ei oo näköjään enään oo niin tosikko kuin ennen, eikä reagoi mun mielentilaankaan pahemmin :)
Illalla jälkeä.
300m, jana noin 5m, neljä keppiä, muutama kulma, vanhentua sai varmaan reippaan 30min??

Eka lähti hyvin janalta, keppi vaan meinasi jäädä huomaamatta(!!!). Suorilla pätkiää mentiin hienosti, niin myös käännöksetkin, pienesti joissain kohdissa käytiin jäljen ulkopuolella mutta palattiin aina samaan tahtiin takaisin. Juuri ennen toista keppiä Eka teki valeilmasun. Kolmas keppi ilmaisiin ongelmitta. Juuri ennen loppupalkan käännöstä eksyttiin totaallisesti, PERKELEEN OHJAAJA!!! Koira meni oikeaa reittiä mutta olin varma ettei se ole siellä joten päädyttiin haahuilemaan ympäriinsä, koira sitten bongasi ja merkkasi loppupalkkansa kepin kera. Harmitus, ainakin koira osaa, voisit opetella luottamaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti