maanantai 18. tammikuuta 2016

Äkkilähtö ohjattuihin

Lähdettiin tänään tunnin varoitusajalla tuuraamaan kipeänä olevaa tuntilaista Johanna Kekäläisen vetämälle tokovalmennustunnille.

Aloitettiin ohjatunnoudon suuntien treenaamisella. En halunnut ottaa kapuloita tuolla mielentilalla joten kapuloiden tilalla oli namialustat ja namit. Kertaakaa ei mennyt väärälle ja malttoikin seistä eikä nykinyt.
Häiriöityä perusasentoa ja seuruuta otettiin piiitkästä aikaa ja se kyllä näkyi. Perusasennossa oli kamalan vaikea pitää kontaktia kun koutsilla oli iihana karvalelu kädessä heilumassa. Onneksi Eka lopulta tajusi mistä se nami tulee eikä siinä enään lentävätkään lelut häirinneet. Seuruussa tuttuun tapaan vaan parantaa tekemistään joten virheitä ei tullut.
Metskukapulalla otettiin pitoja ja muutamia nostoja. Kun nostattaa tarpeeksi niin metskua on kiva noutaa mutta jos ei niin empii vähän viitsiikö kuitenkaan. Pidot tekee aina nätisti ja jämäkästi.
Ruudussa näkyi vähän väsymistä mutta saatiin hyvät läpijuoksut ja yksi kokonainen liike. Namin kanssa istuin vielä lattialle ja Eka sai tarjota oikeaa paikkaa josta lensi runsaasti namusia. Parin toiston jälkeen tajusi ettei niitä merkkejä kuulu merkata :P
Loppuun luoksetulot. Ensimmäisellä tuli hyvin mutta eteentulo oli ihan kaamaalan vino ja liian kaukana. Toisella jo suorempi ja tosi nätti eteentulo! Ei mitään törmäystä ja vauhti pysyi yllä.

Muiden tehdessä töitä Eka teki sivulla maahanmenoja ja nousemisia sekä kaukoja istu-maahan vaihdoilla. Nyt alkaa näkyä tuloksia natsikuurista. Eka pläsähtää nopeasti maahan ja istumaankin nousee ryhmikkäästi tassut samalla linjalla. Jatketaan ja katsotaan kestääkö kokeeseen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti