sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Tänään käytiin korkkaamassa vuoden ekat viralliset aksakisat ojangossa. Pakko kehua järjestelyitä koska kaikki luokat saatiin pussiin ihan super nopeasti. Maxit sai vikan luokan juostua 30min ennen kuin niiden edes piti alkaa. Tykkään, hyvä HSKH!

Sari Mikkilä oli tehnyt tosi kivan näköset radat. Kummassakin pari hankalampaa kohtaa mutta kuitenkin kohtuu suoraa että sai pistää töppöstä toisen eteen

Agilityradalla mokattiin kepit täysin mun takia, lähdin liian ajoissa liian eteen niin Ekalla jäi toinen väli välistä. Tällä radalla uskalsin luottaakin koiraan enkä tuijotellut kokoaikaa missä se menee. Meillä oli niin kivaa! Tosi hieno rata :) Lopputuloksena siis 5virhepistettä. Ihanneaika 50s ja meidän suoritusaika keppien uusimisen kera 48,78s.
 Hyppyrata oli aika sähellystä ja sieltä tulikin aika pian HYL. 6putkelta 7hypylle tein valssin ihan liian myöhään jonka seurauksena Eka hyppäsi muurin. Tässä tuntui että pakka hajosi ja ohjaaminen muuttui tahmeaksi. Kepeillä toistin taas saman virheen kuin agilityradalla. Uusinnalla Eka meni niin lujaa että viimeinen väli jäi menemättä ja tykitti pussiin ihan tyytyväisenä. Kolmannella kerralla saatiin taas onnistumaan.
Tänään tykkäsin Ekan asenteesta tosi paljon! Se oli kokoajan ihan liekeissä, jopa uusimisissa. Vire ei laskenut mihinkään, päin vastoin. Kelatkaa, mun neiti huusi mulle kun uusittiin keppejä! :D Ekaa taisi ottaa päähän kun ei päässytkään jatkamaan juoksemista vaan mamma taas nipotti ja hidasteli tahtia.

Suurin ärsytyksen aihe onkin videoiden puuttuminen. Ensin isä sähläsi puhelimeni kanssa ja sen jälkeen Siiri omansa joten videot alkavat vasta lopusta enkä niitä sen takia tähän laita. Joten ratapiirrustuksetkin suuntaa antavia!

Kuvat (c) Siiri Rantala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti