keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Käytiin tänään aksaamassa Juha Oreniuksen silmän alla.

Radalta löytyi tosi hankalia kohtia mutta ei se mitään, niistä sai enemmän irti kun joutui kokeilemaan uusia juttuja ja katsomaan kohdat sekä ajoitukset kuntoon.
Erittäin lyhyt video löytyy TÄSTÄ.
Päivän treenissä ei kamalan pitkälle pötkitty, 15.esteelle, saatiin hinkata montaa kohtaa erikseen.
1-3 Jo alusta löytyi haastetta nimittäin 2.este oli kamalan vaikea ja kun siitä piti vielä jatkaa muualle. Oma esteen merkkaaminen ja esteen takana odottaminen ei toiminut niin Juha näytti kädestä pitäen miten toimin. Eli esteen edessä otin koiran vasemmalle kädelle ja kääntäen tyrkkäsin sen oikealla kädellä. Tämä saatiin toimimaan aina kun oma paikka ja ajoitus oli kunnossa.
8-12 Pätkältä löytyi seuraavat hankalat kohdat. 9.esteellä tuli moka jos lähdin liian kauas putkelta tai en tehnyt putki jarrua ajoissa. Persjätön piti tulla esteellä heti ja tiukasti, muuten sekään ei toiminut. 10.esteen jälkeen Eka oli päättänyt tehdä kepit, vaikka kuinka jarrutti niin sinne se sujahti. Kerran palkattiin hypyltä toiseen suuntaan ettei vahingossakaan pääse kepeille niin johan alkoi toimimaan radallakin. Kepit oli hienot!
13-15 pätkässä vaikeaa oli 14.esteen takaakierto koska käännös sen jälkeen oli tiukka. Jouduin ottamaan kunnolla haltuun pysähtymällä, näin saatiin hyppääminen varmaksi eikä tarvinnut kalastella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti