maanantai 25. tammikuuta 2016

Käytiin tänään Maiju Korhosen silmän alla liitelemässä aksan parissa. Tykkäsin tosi paljon Maijusta! Lähtisin vaikka heti uudelleen, onneksi päästään jo viikon päästä. Tosi tsemppaava, pirteä ja mukava tyyppi joka kertoi ja näytti tosi tarkasti miten asia tulee tehdä ja miksi, ensin tietysti itse piti pohtia mikä mahtaa olla syy tietylle ohjaukselle.
Me päästiin tänään rata vetämään loppuun asti pienissä osissa parissa kymmenessä minuutissa ja tässä taas tarkempaa selostetta.
1-5 ensimmäisellä en ottanut Ekaa kunnolla haltuun niin sinkosi putkeen mutta sen jälkeen parannettiin joka suoritusta. Maijulta saatiin kehuja takaakierroista. Keppikulma oli tosi vaikea ja siinä tulikin virheitä, en ohjannut loppuun asti vaan lähdin jo muurille päin ja oletin Ekan hakevan kepit ja loput virheet tulivat siitä kun kaivoin palkkaa Ekan tehdessä vielä keppejä eikä se sitä kestänyt. Vauhti oli super!
6-8 Puomilta tuli ensimmäisellä läpi mutta sen jälkeen muisti taas pysähtyä. Tarjosi muutenkin joka tauolla 2o2o josta ropisi tietysti palkkaa.
9-11 Tässä ajattelin eri suunnasta takaakiertoa (vasemmalta) mutta Maiju sai hyvin selitettyä miksi on parempi ohjata toiselta puolelta (helpompi koiralle, säästää maxia, paremmat linjat). Takaakierrot oli hienoja sekä opin itse ottamaan Ekan paremmin niissä haltuun kun näytettiin kädestä pitäen. 10esteellä Eka oli päättänyt tehdä takaakierron ja sehän sen teki raivaten tien Maijun läpi. Huoh :D Paremmalla haltuunotolla ja rintamasuunnalla saatiin seki toimimaan.
12-17 oli Ekan lempi setti, Maijukin sanoi että Ekan ilmeestä näki kuinka se nautti kun pääsi päästelemään. Neiti tykitti ihan täysillä ja tää olikin hyvä setti kummallekin koska Eka sai vauhtitreeniä ja mä jouduin luottamaan että neiti menee mihin ohjaan koska piti itse keskittyä juoksemaan. 16putki oli hankalin kun ohjasin ensin liian pitkälle jolloin mulle tulikin hoppu seuraavaan paikkaan, seuraavaksi rintamasuunta oli pielessä ja Eka jäi pyörimään eikä lähtenyt putkeen, kerran myös Maijun huudot 16putken takana häiritsi ja kävi siellä katsomassa tilanteen.
18-21 keinulta lähti omin luvin joten se uusittiin. Viimeinen este meni ohi mutta seuraavalla osasin ohjata taas tarkemmin niin saatiin sekin hypättyä.

Oli muuten pikkasen kuumissaan oleva koira ja ohjaaja treenin jälkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti