keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Aina ei onnistu. tottista ja esineitä

Eilen aamulla otettiin pikainen tottistelu etupihalla, otettiin vain liikkeestä maahan meno mikä ekalla kerralla jäi taas junnaamaan ja toisella meni alas, seuraamista pari lyhyttä pätkää mitkä meni kivasti, ei keulinut pahasti, poikitti vähän ja into oli kiva, lyhyt paikalla olo ja sitten vaan leikkiä pallon kanssa.

Tänään käytiin kuvaamassa yläkentällä treeniä mitä en toiste tee ellei joku kuvaa, otan liikaa osaa kuvaamiseen että varmasti kaikki tulee ja se pilaa koko homman. Perkele, niin myös tämänkin fiiliksen.

Alkuun otettiin haukutusta ja leikkiä, lyhyt paikka istuen, sitten täydellinen luoksari, lyhyellä matkalla ja se oli nopea!!!!, tuli ihanan suorassa eteen mistä lens palkka, sitten pari liikkeestä maahan menoa, ensimmäisellä junnas mutta meni maahan ja toisella meni hyvin suoraan, yksi seisomaan jääminen missä tökkäsin ja pysähty hyvin.

Pidettiin tauko, kamera ei kuvannut kuin haukutuksen.

Leikistystä, luoksari mikä oli kivan nopea mutta hypähti päin ja oli iihan vino, joten uudelleen ja taas samanlainen nappisuoritus kuin ekakin. Ei niin liikkeestä istuminen, istu hyvin, liikkeestä maahan, jäi junnimaan taas perkele, sai aina karjasta maahan että se meni, murr eli ei ollut niin kiva, yksi seisominen mikä oli toosi hieno. Seuruuta, ei ollut niin vireessä pienessä innossa kumminkin mutta teki silti kivasti, vähän jalat lenteli, iiihan muutama pomppu ja yks pätkä oli kiva mutta paino ja vinotti lopussa niin paljon (palkan odotus, pitää oppii palkkaamaan niin korjautuu edes osittain), otettiin suhteellisen monta pätkää mutta lyhyitä. Pari läheltä eteentuloa, sivulletulo mikä oli ekalla vino, uudestaan niin tuli suoraan.

Tuossakin välissä oli tauko ja vikoja ei sitten taaskaan kuvannut, en voi sanoa kuin voi vi**u ja mä en tosiaan sitä pätkää varmaankaan laita kun ärsyttää sen kattominenkin vaikkei treeni huonosti mennyt muttei parhaiten, mikä on normaalia mutta silti.

Mentiin sitten metsään tekemään esineruutua, noin 15x25m alue ja hanska toimi esineenä.

Ensimmäinen esine oli oikealla takakulmalla, Eka lähti hyvin mutta sit se alotti sen kävely-ravausmaaston alko ottaa päähän joten olin hiljaa, se löys hitaasti ja toi hitaasti, vi*un minä.

Toinen esine oli niin että näytin mihin tiputin, lähelle edellistä. Lähti ihan hyvin, meni pitkää ravia ees taas ja löys ihan kivasti ja toi hyvin, jatkuvaa kehumista multa.

Kolmas esine oli oikealla takakulman lähettyvillä, lähti hyvin mutta päätti lähteä toiselle kulmalle, kehuin mutta tuli pyytelemään apuja, lähettiin yhdessä katsomaan, yritti näyttää pyykkipoikaa mutta eiei, käveltiin esineen lähellä ja odotin että se sen haistaa, löyshän se ja palautti,  heitin pallon ja lähetin siitä suoraan jossa häntä heilu hyvin etsinnöissä.

Neljäs olikin niin että käytiin viemässä pallo taakse keskelle, lähetin vinosta, lähti helvetin hyvin, lujaa ja suorassa, hetken se siellä etti kunnolla ja tuli nopeasti takas mistä lähdettiinkin kotiin päin tarmomaan.

Pikaisesti koirapuiston edessä vielä loppu leikki koska alku treenistä ei jäänyt koiralle yhtään sitä "jatketaan vielä" intoa, nyt jäi vähän joten se oli jees vaikka koiria haukkui vieressä.

Huomenna sitten samat kuin tänään, paremmalla fiiliksellä ja lyhyemmällä treenillä, toivottavasti onnistuu ja jos supereita ollaan tallotaan jälki.
Jos videota julkaisen se tulee ensi postaukseen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti