lauantai 27. syyskuuta 2014

Esineruutua ja tottista

Aamulla oli ihana ilma joten lähdettiin metsään tekemään esineruutua, alue oli sen 20x35m taas ja käytettiin jälleen sienestystä, 5esinettä, ei kunnolla näkyvissä.

Lähetin Ekan ruutuun minne mentiin yhdessä kumminkin, vauhti oli neidillä kauhea ja työniloa löytyi, Eka tosiaan upposi heti ja esineitä löyty vuoron perään vaikkei ne edes ollut lähekkäin, kaksi takakulmilla, kaksi keskellä ja yksi edessä. Päästin liinasta irti kun tuo selkeesti etti niitä ja kuljin mukana, Eka oli ihanan innokas ja lelut haistettiin tosi hyvin, jolloin toi leikittäväksi niitä. Ihana lapsi! Eli tosiaan ruudussa ei kovinkaan kauaan jouduttu olemaan.

Sitten yksi lähetys niin että menin ruudussa noin 20m syvyyteen, pysähdyin jolloin halusin Ekan huomion mutten kumminkaan näyttänyt tiputusta, palasin takaisin ja lähetin, Eka lähti tosi hyvällä vauhdilla ja upposi hienosti, meni vähän yli jolloin haisto ja toi.
Siihen pari lelun heittoa sekä se että leikin lelulla ruudussa ja lähettiin.
Mahtipontis lapsi!

Lenkillä vielä otettiin kepin merkkausta, mitkä onnistu vaikkei Eka nähnyt mihin niitä jätin ja maa oli kumminkin täynnä muita keppejä.

Koirapuiston edessä vielä leikittiin pallolla hetki mutta se jäikin siihen kun sain kivan syvän haavan sormeen tuon otuksen hampaasta. Auts.
Illalla käytiin ennen lenkille menoa kentällä ottamassa pika reenin.

Otettiin yksi liikkeestä maahan ja istuminen, maahan meni taas hienosti heti, istuminen oli muuten kiva mutta pylly ei mennyt ihan niin nopeasti maahan, kummatkin oli juoksusta tehty. Kaksi sivulletuloa, Eka tuli ihanasti pyörähtäen sivulle nopeasti ja teki tosi tarkasti, vautsi. Yksi kontaktin pito sivulla minkä piti taas hienosti kokoajan. Paikka makuun otin niin että olin noi 15metrin päässä selkä koiraa vasten, vingutin palloa ja heittelin, vähän se nous mutta käskin uudelleen ja sama homma, pysy super hienosti maaten. Sitten seuruuta, kokeiltiin täys käännöksiä mutta en osaa itse käöntyä joten tehtiin loivempia, sitten kolme lyhyttä suoraa seuruupätkää,  Eka veti taas hienosti jalat noussen, muistin myös palkata kainalosta tiputtaen ja pysyä suorassa.

Eka oli ihan into piukeena vinkupallostaan jota vingutettiin rällätellen paaljon ja loppu leikki tehtiin purutyynyllä, oli ihan innoissaan joten puri ja repi tosi hyvin. Siihen ja haukutukseen olikin hyvä lopettaa treenit.

Lenkille lähtiessä otin vielä imuttaen namilla muutaman täyskäännöksen, nyt onnistuin kääntymään ihan ookoosti ja Eka teki hienosti, ehkä tälleen tehään tuo tarkemmaksi ja sitten taas lelu.

Myös koiria vapauttaessa otettiin paikka makuuta niin että Jessica käskee tänne ja vapaa, ensimmäisellä vapaa käskyllä Eka nousi epäillen, käskin uudelleen eikä noussut. Hieno tyty!

Siitä sitten noin 6.5kilsan lenkille, nyt nukutaankin hyvin huomista varten :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti