torstai 18. syyskuuta 2014

Tottista ja esineruutuja

Tänään sitten ne treenit onnistuikin! :)

Koulun jälkeen heti kentälle treenailemaan, otettii ihan taas leikkiä pallolla ja patukalla, Eka muuten alkanut enemmän leikkimään sillä pallo päällä ja siitä on selkeesti kiva repiä.
Yksi sivulletulo ihan niin että pysyy kun joku pikku lapsi juoksi kohti, otti kontaktin niin vapautin. Luoksetulo toosi lyhyeltä väliltä ja se silti laukkas(!) Tuli aika väljästi eteen. Paikalla maaten niin että hyppelehdin pallon kanssa koiraa ympäri, seurasi tosi kivasti josta palasin sivulle ja vapautin. Seuruita otettiin semmonen neljä tosi lyhyttä pätkää, veti ihan sika hyvällä fiiliksellä, vähän pomppi ja jalat lens kivasti, tosi pätevä, yks pätkä vedettiin tosi poikittaen mutta nyt muistin palkata vasemmalle joka kerta. Jatkettiin vielä hetki leikkiä ja jätin siihen ettei tuon fiilis katoa hommista.

Mentiin sitten vaan äkkiä tekemään mini esineruutu mikä oli varmaan 10x15m ja niin hämähäkin verkossa kuin olla voi!

Ensimmäisenä vietiin Ekan kanssa vasemmalle takakulmalle hanska, mentiin takaisin ja lähetin, lähti hyvin aloitti pitkän ravailun mutta kannustuksesta vauhtia lähti ja löysi hanskan.

Toinen sama homma mutta vietiin hanska keskelle,  lähti tosi hyvin ja vauhti pysy nopeana josta löysikin nopeasti.
Otettiin vielä loppuun pallon heitto vähän vinoon ja lähetys että jäis se nopeus ja hauskuus mieleen.

Illalla käytiin vielä energisen lapsosen kanssa tallomassa 15x35m esineruutu, lähetin kauempaa kuin normaalisti.

Tehtiin niin että vein hanskan että näytin mihin tiputan mutta heitin vähän eri kohtaan tulin takaisin ja heitettiin kauempaa melkein keskelle pallo. Lähetin ja lähti ihan super vauhdilla ja piti sen yllä kerrankin koko touhun ajan, lähti kumminkin patukan luokse ensin vähän siinä juos ja löyshän Eka sen nopeasti, perään heti uusi lähetys, lähti hienosti suorassa, kiersi puun ja löysi pallon. Hyvä kakara!

Tuohonkin otettiin muutama pallon heitto niin että kumpi ehtii ensin että tuo oppis nopeammin sen lelun nappaamaan matkaan.

Välissä kerättiin pyykkipojat pois ja koitin niillä merkkausta ottaa metsässä, tosi huonosti meni alku eikä tuo oikein nenää käyttänyt. Useiden yritysten ja onnistumisten jälkeen se merkkas muutamat putkeen ja jätettiin homma hyviin suorituksiin.

Loppuun vielä ettei metsässä olo mennyt tylsäksi heitettiin pari palloa ruutuun, tuo pinkoi taas pallolle niin lujaa kuin pääsi ja oli niin valmis lähtemään fuska ruudulle (oli niin jännittynyt ja keskittynyt) joten palkkasin ja lähdettiin kävelemään.

Lenkin päätteeksi otettiin taas häiriö leikkiä koirapuiston edessä, nyt olikin haukkuvaa sorttia vieressä. Eka ei silti välittänyt muista vaan leikki hulluna, nouti ja repi, uskalsin ottas myös toosi lyhyen hienon seuruu pätkän, hienon läheltä eteentulon ja yli hienon sivulletulon, nyt Eka on kyllä alkanut tuon pyllyn hahmottamaan koska heitti taas tosi hienosti ja nopeasti sen viereen, vielä oikealle kohdalle.

Hieno kakara♥

Jos huomenna olis esineistä (max heittelemässä niitä) välipäivää ja käytäis vihdoin se jälki tekemässä ja leikkiä ottamassa vaikkapa hskhlla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti