sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Esineruutua, tottista ja pyöräilyä

Sunnuntai pyörähti käyntiin kera pienten shelttien kun lähdettiin metsään tekemään esineruutua.
Alue oli ehkä semmosen 10x35m missä oli kuusi esinettä, kolme omaa ja kolme täysin vierasta.

Eka työskenteli reippaasti, ensin se meni hakurullan yli mutta en reagoinut, meni upposi uppomista ja sieltä alkoi esineet nousta nopeaan tahtiin, myös se rulla. Eka etti tosi hyvin ja ei mitään ongelmia uusista esineistä. Kerran se jäi jotain puskaa nuuskimaan josta komento töihin.
Sienestysten jälkeen otettiin yksi esine niin että Katja näyttää Ekalle esinettä suunnilleen suoraan meistä noin 25m päästä ja tuli pois. Eka lähti tosi hyvin, vähän kiertämällä, vauhti pysyi kivasti yllä ja nenää käytti hyvin joten kyllä se löyty vaikka eka vähän epäili kun ei lähtenyt suorassa. Hyvä!

Suunnattiin sieltä sitten Sipoonkorpeen lenkkeilemään. Koirat jolkotteli mukana, Eka ja Leevi riehui, vähän kävi neiti myös kahlailemassa. Taas oikein mukavaa siis!


















Illemmalla mentiin koulun pihalle tottistelemaan.
Heti alkuun otin eteentulosta sivulle, pari ekaa kertaa veti vinon sivulle tulon mutta kolmannella onnistui näppärästi suoraan. Hitaasta seuruusta maahan menoja ilman apua otettiin kaksi, meni heti maahan ja nyt en pysähtynyt ite, taitava! Sama homma istumalla mutta siinä pysähdyin ja jatkoin matkaan, meni nopeasti istumaan, jes! Pari pätkää seuruuta meni oikein hienosti, loppu aika me sitten leikittiinkin. Tuo leikki ihan tosi taitavasti, ihan kokoajan veti patukkaa multa ja tarras hyvin kiinni.

Mentiin tottisten jälkeen pyörälenkille, matkalla oli pituutta 4km, joten Eka ravaili vierellä pääasiassa hiekkapohjalla ja parit spurtit otettiin. Mukana oli "kokeneempi" Emma joten Eka tajusi heti homman ja kun täytyi vetää se veti täysillä edessä, ihan mahtava! Kakara ei vaikuttanut edes olleen väsynyt reissusta, läähätystä juuri ja juuri oli ja sen jälkeen pieni leikkikin onnistu energisenä, ihme.

Tosiaan tuon pyöräilyn jälkeen otettiin vielä nurmella pari seuruutusta mitkä oli tosi kiihkeitä ja hienoja. Sekä leikittiin pallolla, Eka piti pallosta tosi hyvin kiinni ja repi, pysy se siinä ilmassakin, vaikka oli kova pallo!







1 kommentti:

  1. Äää mä en tiiä onnistuuko multa tuommonen, sen kun aina unohtaa jostain kohtaan ja joskus tuntuu ettei tehä oikeestaan mitään ihmeellistä, ehkä jos tulee joku extreme päivä vaikka paimentamaan mennessä tms :)

    VastaaPoista