lauantai 11. lokakuuta 2014

Leikkiä ja näköviestiä

Tänään Eka on päässyt aamulla käymään mustissa&mirrissä, mistä se sai mukaan uuden lelun, luun ja vihdoin sen flexin, nyt ei tarvii peitsailla remmissä aina.
Shoppailemasta mentiinkin suoraan pitkälle metsälenkille rakkien kanssa.
Illemmalla mentiin vielä kentälle.

Otettiin ihan heti alkuun näköviestiä, viisi lähtöä, Jessican ja mun välillä, matka oli semmonen 60metriä (näin veikkaisin kun futiskentät yleensä sen pituisia..).
Eka lähti Jessican luokse ihan täysiin, harvoin tuo noin nopeasti kulkee missään, ihan kauhee buusti päällä ja iloinen mieli. Jessicalta lähti varmasti myös mun luokse, toisella käännähti alussa takaisin Jessican luokse mistä uusi lähetys ja taas pingottiin täysiä. Super!

Eka oli hetken kattonut Ciran leikkejä josta me aloitettiin sama myös.
Otettiin vain leikkiä, purutyynyllä, lussutuspallolla ja sai tuo vähän tarrata naruleluunkin, purutyyny oli kumminkin se ylivoimaisin. Eka leikki ihan tosi hyvin! Se veti ja ravisteli kokoajan, ei kertaakaan ollut epäaktiivinen, vähän juoksi tyyny suussa ja toi päin hypäten. Palloakin revittiin ja narulelusta purtiin hienosti takahampailla joten sai vähän nostaakkin.
Ihan super hyvä leikki missä muutamia haukkuja, lähettiin kentältä heti pois niin intokin jäi päälle.
Iltalenkillä Eka pääsi loput energiat käyttämään frisbeen kanssa pelleilyyn. Eka yritti koppeja ja yksi tääydellinen suora koppi ilmasta tulikin, sen kyllä huomas että tasanen heitto toimi sitten vaan juoksutusta, kakaralla oli huisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti