keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Pika tottis

Kaksi päivää pidettiin täyttä taukoa, ei kosketustakaan leluihin tai mitään treeniä, ei kotona tai missään, teki hyvää kummallekkin meistä. Rikottiin tauko kumminki tänään käymällä pikaisasti kentällä.

Otettiin heti alkuun haukutusta,  se haukku ihan sairaan hianosti! Sitten otettiin kaks pätkää seuruuta, liina raahas perässä, lelu kainalossa ja otettiin semmonen kuusi askelta ja vasemmalle käännös ja taas vasemmalle, otus oli ihan täysillä mukana, innoissaan ja käännökset oli jo suht täpäköitä. Sitten uus pätkä oli kuus askelta ja käännös oikealle ja se onnistu!!! Pylly pysy mukana, se meni täpäkästi, ei jäänyt jälkeen, ilme ei värähtänytkään, jeeeee. Kotitreenistä ollut hyötyä.
Otettiin nouto niin että kapula väärtepäin meitä kohti ja lauta sen takana joten Eka joutu ottaa sen tarkasti ja hyvin. Lähti hyvin, nosti pelleilemättä tosi hienosti ja ote oli tosi rauhallinen ja tiukka, palkka lens ennen palautusta. Loppuun vielä sivulletulo, tosi hieno pyöräytys ja siitä lyhyt suora seuruu mikä oli innokas, mitäs muutakaan. Vielä liikkeestä maahan, taas ei ekalla mennyt vaan tokalla nopeasti ja hyvin, eli märkä maa ei haittaa.
Haukuttelua tosiaan välissä, leikkiä, otus oli siitäkin taas niin innoissaan repimässä, irtos patukasta kahvakin, prkl, toi mua vasten hyppien kokoajan ja leluillekkin haukuttiin hyvin. Hieno!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti