sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tottista ja esineitä

Tänään aamulla Viikissä yhteistreenit mihin mentiin sitten vähän tottistelemaan.

Eka ei välittänyt yhtään muista koirista vaan keskitty mun kanssa leikkimiseen ja joten kuten tekemiseenkin.
Alkuun otettiin eteentuloja, taas tosi hienoja, tiiviitä, innokkaita ja suoria. Sivulletulo oli nopea ja suora. Liikkeestä maahan meni tosi nopeasti ja näppärästi heti maahan, samoin istuminen eikä pylly jäänyt ilmaan. Seuruu meni miten meni, teki ihan kivasti, jalat nous ookoosti muttei tolla ollut semmosta jeejee tehään - intoa mukana joten jätin sen pariin kivaan pätkään.

Tosiaan nuo alku jutut meni kivasti mutta sitten Eka ei ollut enää niin hyvin mukana mikä harmitti, myös se harmitti ettei porukassa ollut ketään ketä olisi ottanut kunnon treeniä tai leikki niin tuo ei saanut kierroksia joten jätin sen puuhun kattomaan hetkeksi muita kun oli niin rauhassa.

Loppuun vielä patukalla leikki mikä oli ensin huono kunnes läpsin ja ärsytin niin leikki ihan kivasti. Pallot oli tänään ihan parasta, niitä oli tosi kiva noutaa ja repiä pallosta hyvin.
Päivällä mentiin futiskentälle ottamaan leikkiä uudella purutyynyllä ja muutama pallon heitto.
Alkuun ärsytettiin Emman kanssa Ekaa niin että se kiihtyi, sitten liinasta kiinni ja tyynyä potkimaan, siitäkö vasta Eka innostuikin.
Eka puri ihan tosi hyvin, piti tosi hyvällä otteella kiinni ja oli niin innoissaan tuosta. Otettiin sitten kolme seuruupätkää mitkä Eka veti tosi kivalla ilmeellä josta jatkettiin vähän leikkiä.

Tein vielä leikkien jälkeen esineruudun, kaksi kertaa sienestystä kolmella esineellä, esineet oli aina edessä yksi, keskellä yksi ja takana yksi.
Eka lähti ihan tosi hyvin ja innokkaasti, nenä aukaistiin ennen menoa joten käytti tosi hyvin, löysi toosi nopeesti kaikki ja haravoi tilan edestä taakse. Motivaatio on kasvanut selkeesti!
Yksi lähetys otettiin myös niin että vein taakse suorassa esineen, Eka ei nähnyt tiputusta. Sitten vaan lähetys ja Eka lähti puskien läpi ihan täysiä taakse, hyvä!
Loppuun vielä pari heittoa, ruudusta etsiminen ja vienti mistä lähdettiin.
Illalla vielä purutyynyn kanssa koulunpihalle ottamaan leikki josta Eka innostui taas hurrrjasti. Nahkatyynyn piti olla kestävämpi kuin juutin mutta silti tuo sai pari isohkoa reikää siihen aikaiseksi... Otettiin kumminkin sivulle tuloja mm niin että menin oikealle päin, peruutin, eteenpäin ja muutama käännöstä. Vitsit tuo oli upea ja pysyi mukana, jokainen oli suora ja innokkaasti tehty, peruutuksessa Eka yllätti pompahtaen aina vierelle. Seuraamista otin vähän juosten mikä meni oikein mallikkaasti, hidastellen mikä oli Ekan mielestä tyyylsää ja kerran siinä kontakti kävi edessä päin, muuten ihan kiva. Yksi täykkäri mikä oli hiiieno, muutamat tiukat käännökset vasemmalle mitkä oli hienoja, siis niin hienot, pysy täpäkästi mukana eikä yhtään valunut. Oikealle ensimmäisessä jäi vähän taakse, yksi muistutus ja sieltäkin tuli tämäppä tiukka käännös, hyvä Eka! Suorat seuruut oli taas tosi kivalla ilmeellä, jalat nous, oikein pätevä!

Kerran myös tiputin koko isolle nurmikolle oman puhelimen kuoren minkä lähetin Ekan hakemaan, se ei edes tiennyt mitä ettiä mutta kyllä se kivalla vauhdilla sielä etti ja ongelmitta sen nappasi suuhunsa.
Jatkettiin vielä loppuun hetki leikkejä ja lähdettiin jatkamaan lenkkiä Ciran kanssa :)

Pikkasen paljon tuli leikkiä ja muutamaa liikettä tänään veivattua, jos huomenna kävis jotain esineitä/jälkeä tekemässä sitten... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti