tiistai 21. lokakuuta 2014

Tottista ja esineruutua

Tänään taas shelttijätkien kanssa käytiin treenaamassa.

Alkuun käytiin tekemässä esineruutu jossa aloitimme, kaikki oli vieraita esineitä (6kpl) ja alue oli ehkä 20x25m.

Eka lähti tosi hyvällä fiiliksellä ruudulle päin, häntä vaan vipatti ja sitten lähdettiinkin töihin missä se oli tosi hyvin mukana, muovipullon ohi se meni mikä ei yllättänyt mutta muut löyty nopeasti ja hyvin. Muovipullon ottoa se pohdiskeli joten heitin sen jolloin Eka nappas sen mukaan, mentiin sitten ruudusta pois leikkimään.
Vielä yksi suora otettiin ehkä 15metriin jonne Eka lähti tosi hyvin ja tulikin, vauhti pysyi kivasti.

Poikien jälkeen lähdettiin jonnekkin parkkikselle tottistelemaan.
Eka otti alkuun luoksarin, tuli hyvällä vauhdilla ja tosi hienosti eteen, sivulle tuli vähän vinosti josta korjaus liikkuen suoraan. Liikkeestä seis, ravista tosi kivan täpäkkä. Yksi tosi hieno seuruupätkä, ihana innokas ilme. Muuten me otettiinkin nopea leikki, hypittelemällä, haukuttamalla, palloja jahtaamalla ja lussuttamalla sekä loppuun toki tyynyn repimistä missä Eka oli taas super, loppuun me tehtiin taas sama pallon juoksusta tyynyn jahtaus mistä nappasin Ekan ja potkasin tyynyn.

Hetken autossa oleilun jälkeen tehtiin yhteinen paikka makuu, minuutin paikkeilla ja palkkailin hyvistä kohdista, Eka pysyi tosi hienosti, katsoi mua vaikka poikia palkattiin, välillä namia lutustavia piti vähän kattoa mutta oikein hieno suoritus mistä palkaksi saivat leikkiä Leevin kanssa.
Oikein onnistunut reissu taas!  :)

Illalla käytiin vielä futiskentällä missä otettiin alkuun rullailmaisun treenaamista, Jessicalla rulla, mä 'lähetän' sen sinne, Jessica antaa rulla, Eka tuo mulle ja multa tulee palkka, näitä kolme kunnon avuilla ja kehuilla. Kyllähän se tulee, menee ja ottaa rullan kivasti.

Rullailun jälkeen tottisteltiin. Ensin otettiin noutokapulan tuonti eteen, täysin suora ja tiivis heti ekalla, koklailin siinä kapulaa mistä irti käskystä heti antoi. Tuosta sitten nouto, Eka otti kapulan tosi hyvin josta lens palkka. Yksi eteentulo mikä oli ihan tosi kiva, yksi sivulletulo mikä oli nopea pyllyn heitto suoraan sivulle. Kaksi seuruupätkää lelulla, ihan super hienoa menoa taas, mä niin tykkään. Otettiin sitten kaksi pidempää pätkää pitkästä aikaa namilla imuttamalla, vaihtelun vuoksi ja samalla otin täykkäreitä ja muita käännöksiä, pysyi mainiosti mukana. Ihan minimaalista pallon heittoa tähän perään.

Tauon jälkeen otettiin ihan vaan nopea leikki, pallon hakua, repimistä ja patukan repimistä, pari kertaa mälväs mutta nykäsin niin taas piti otteensa, hienosti ravisteli jälleen lelua. Mainio kakara! :)

2 kommenttia:

  1. Miks palkka tulee sulta eikä maalimieheltä? Lolasta meinaan haukkuvaa niin en rullailmaisusta niin tiedä, pitää kysellä.. :)

    VastaaPoista
  2. Mä en tarkkaan tiedä mutta ainakin luulisin olevan vaikeeta palkata ja antaa sitten rulla tai niin että mun luota menee miehelle vielä. Ja nää varsinkinckun on näkyvällä kentällä niin treenataan vaan rullan tuontia joltain mulle, sitten kun menee joskus näytölle ni sieltä ukko palkkaa. Vastausta ei oikein tullut mutta... ottanut muista mallia :D

    VastaaPoista