maanantai 20. lokakuuta 2014

Näköviestiä ja vähän leikkiä

Eilen koulun jälkeen Eka pääsi lenkin keskivaiheessa yläkentälle leikkimään. Otettiin alkuun leluja näyttämättä vireen nostatus, pomppimista ja haukutusta. Hyvässä kohtaan kaivoin pallon jota Eka lussutteli repiessä, se ääni. Pari heittoa ja tyyny esille, Eka puri ihan tosi hyvin ja repi ihan kunnolla kroppa heiluen, kunniakierrokset oli taas mahtavia ja hyppi mua vasten että revin, Eka tykkäs hirrmusesti. Sai vielä lopuksi lussutella tyynyä, muksu!

Emman leikin jälkeen Eka sai kerran repiä ihan hetken palloa ja hakea sen kerran, sitten otin tyynyn mistä sai ihan hetken repiä hyvin, pallo lens ja kun Eka oli tulossa juoksin ja vedin tyynyä, heiluttelin niin ettei Eka saanut, otin remmistä ja potkaisin tyynyn pois johon lopetettiin, neidillä jäi pikkasen ikävä tyynynä, piti vähän vinkua ja yrittää sinne, jes!

Iltalenkkiä ennen käytiin tekemässä näköviestiä sillä reilulla 60metrillä, viisi lähetystä. 
Eka lähti kaverille ihan SAIRAAN hienosti, se oli niin täpinöissään ja odotti vain kun saa käskyn, sitten se vaan syöksähti täysiä. Mun luokse taas lähti ookoosti, ekalla tosi nopeasti ja varmasti mutta tokalla ei meinannut millään tulla, vissiin tiputti namin mutta kyllä se sitten tuli jonka takia lähetin vielä yhdelle hyvälle ja siihen loppu.
Sai loppu palkaksi leikkiä hetken pallolla, neiti veti ihan täysillä kentällä pallo suussa ja saalisteli sitä.

Loppulenkillä Eka keksikin että pullolla on huippu leikkiä, sen pureskelu ja vetäminen, kelpaahan melkein kaikki tuolle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti