torstai 16. lokakuuta 2014

Tottista

Heti alkuun, Eka on jo iso tyttö ja aloitti juoksut eilen illalla!! Vooi ei :D

Päivällä kumminkin muiden videoiden ja tekniikoiden innoittamana käytiin kentällä tottistelemassa.
Alkuun otettiin luoksari, niin etten innostanut ollenkaan ja palkka suht läheltä mua, tulihan se hyvällä vauhdilla. Noutoa, ihan tosi hyvä nouto, palkkasin jo nostosta mutta eihän tuo kapulasta luovu. Eteentulo kapulan kanssa onnistyi tooosi hyvin, kaikki tiiviitä ja suoria. Otettiin samalla irrotuksia, irrotti tosi hyvin mutta meni vinoon aina joten kolmannella kerralla saatiin pysymään suorassa. Kontaktin pidossa Eka hetken tuijotteli eteenpäin mutta hokas homman nimen ja tuijotti mua aika pitkään jopa, vaikka pallo vaihto kättä. Seuruu oli toosi kivaa, palkka lähempänä magneetissa ni johan virtaa ja kontaktia irtos hyvin, näitä useampi pidempi pätkä, ihan super!  
Koitin innostaa Ekan aina töihin haukuttamalla ja ärsyttämällä, leikki vasta hommista, nyt pääasiassa noutoa ja vähän hyviä repimisiä.
Loppuun vielä tauon jälkeen leikitys tyynyllä, Eka oli taas innosta piukeena repimässä, varsinkin jos potkin tyynyä niin sitä oli ihan ssssaairaan kiva yrittää saada.

Jos nyt sitten otetaan vaan niitä leikkejä ja jätetään hetkeks nää isommat treenit veks :) 
Teloinpa sitten jalkani joten iltapuuhat jäi ja käytiin vaan nopeasti pururadalla mistä Eka kanneskeli mulle kaksi esinettä, pipon ja paidan. Mitään tietoa kenen ne on mutta neidistä oon ylpeä kun tuolleen vaan bongailee niitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti