tiistai 11. marraskuuta 2014

Esineitä ja jälkeä

Aamusta raahauduttiin tekemään esineruutua kun muuten valo ei riitä päivisin.
Alue oli noin 30x35m ja esineitä oli joka puolella.

Hain Ekan tekemään töitä ja lähetin sen ruutuun neljä kertaa. Eka lähti joka kerralla tekemään töitä, käytti nenää ihan super hyvin, upposi varmasti mutta tarkasti edestäkin. Joka kerralla tultiin esine suussa, kolme keskeltä js yksi takaata, vauhti oli välillä laukkaa ja välillä ravia, ei kumminkaan mitään hidastelua pahemmin.
Lähettelyjen jälkeen haettiin esineitä ruudusta yhdessä, Ekan nenä oli tosi hereillä ja näin heti kun se vainusi jotain. Kaikki löydettiin ja Eka oli tosi innoissaan.

Nyt sitten otetaan helppoja juttuja tänä vuonna vaan kun noin hienosti vaikeempikin onnistuu :)

Tehtiin me myös tänään jälkeä.
Jäljelle tuli pituutta 250m, joka kuudennella askeleella nami, kaks käännöstä, vähän tuuli, vanhentua sai 30min.

Eka haki jäljelle taas hienosti, kulki jälkeä pitkin kivalla vauhdilla, ekalla käännöksellä meinas taas lähteä suoraan mutta pidätin joten hokas kääntyä, toinen käännös oli jo paljon parempi haisteli pikaisesti eteenpäin ja kääntyi. Vika suora oli mun mielestä kaikkein parhain mutta veti tuo elikko koko jäljen taas hienosti.
Jäljen vanhetessa me otettiin nurtsilla leikkiä tyynyllä ja geelipallolla sekä haukuttelua.
Että tuo nosti kierrokset korkeelle! Se hyppi täydellä otteella aina tyynyyn kiinni ja roikku hullullailla ravistellen, varsinkin kun astui vahingossa sen tassun päälle niin kunnon murinat ja tappo ravistukset heti :D Palloakin haki taas niin että nurmikko vaan lens.
Jätettiin sitten ihan muutaman minan leikkiin kun oli niin kivaa. Lopussa Eka saikin juoksennella pallo ja tyyny suussa, pitäähän kummatkin aarteet mukana olla hei ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti