keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tottista ja jälki

Tottista tänään uusien tuttavien kanssa (Rebecca + Cecil, & Maija + Nauru + Kida) HSKHlla.

Kun meidän vuoro tuli niin Eka nosti heti vireensä, haukkui tosi hyvin.
Otettiin heti seuruussa muutama askel juoksua, hidasta kävelyä ja normaalia. Juoksussa Eka oli toosi kiva, hitaassakin se oli ihan kivan näköinen. Toinen pätkä oli viis askelta suoraan, käännös vasemmalle hidastettuna mutta tehtiin niin että kun käännyttiin niin stopattiin heti koska Eka hidasti niin paljon että helpotin, stopissa se sitten kadotti kontaktin kun vieressä juostiin agilityä joten sai taas odotella hetken että otti kontaktin. Sivulletulotkin oli ihanan pirteitä, nopeita ja innokkaita :)

Toisella vuorolla Eka oli taas ihan messissä. Seuruussa sama juoksu-hidas-normi, juoksu tosi kiva, hitaassa kontakti ei ollu niin 'vietikkään' näköinen mutta uudesta käskystä korjas, meinas hidastaa liikaa mutta tuli mukana. Sitten taas tuo käännös pätkä, käännös näytti jo käännökseltä ja stoppi sen jälkee oli hyvä. Viimetteeksi kaksi suoraa lyhyttä vietikkäämpää seuruuta, lähtö viereltä remmin kanssa, vähän keuli ja näytti kivalta.
Vaihdettiin kenttää lopussa ja mentiin kokeilemaan loivaa pk Aata. Namialusta oli toisella puolella, kolme kertaa menin viereltä että varmasti kiipeää, neljäs kerta pelkällä kiipee käskyllä ja se meni!! Hieno likka :)

Kentältä kun oltiin lähdössä niin kävin vielä leikittämässä Ekan, leikki taas ihan super hyvin. Pallo oli tosi ylivoimanen mitä se ei normaalisti ole. Hullu repiä.

Huomioita: Eka selkeesti alkanut jo nostattamaan siitä tottis sanasta itseään, vire pysyy paremmin yllä eikä ota sanomisesta enään pahemmin itteensä vaan on iloinen ittensä.!!
Niin ja minä itse, TAAS prkle se katse unohtu muutamassa seuruussa katsomaan vinoon, muutamassa muistin pitää suorassa. Huoh. Palkankin muisti heittää taakse vissiin kahdessa pätkässä? Häpeä. 
Kuvat c) Maija
Tottisten jälkeen käytiin tekemässä reilu 120m jälki, yksi käännös, 20min sai vanhentua, nameja taas kolme sekä kuus askelta aina tyhjinä.
Eka lähti jäljelle tosi innokkaana ja lähti ajamaan myös innokkaasti, itse pysyttelin viiden metrin päässä, välillä se vähän käänty kun söi namia mutta liikkeelle lähdössä korjas aina. Käännöksellä Eka kadotti jäljen ja jatkoi eteenpäin, palautui jäljelle ja teki hienon tiukan käännöksen. Tosi kivaa työskentelyä taas.

Jälkeä ennen kumminkin merkkailtiin keppejä, Eka merkkasi tosi hienosti esim jos tiputin sen kävellessä. Muutamasti koski suulla esinettä.
Pelleiltiin myös nameilla niin että juostiin-käveltiin ja käskin vaikka maahan, se meni joka kerta hienosti!! Istumista ja seisomista sai pikkusen muistuttaa kun olis halunnut mennä maahan mutta sitten nekin onnistui oikein pätevästi.


2 kommenttia:

  1. Onpas jännä panta, miks siinä on tommonen "kahva"? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on vaan kahvapanta :D super kätevä treeneissä (tottis ja haku) ja lenkeillä kun saa helposti kiinni, eipä sillä pahemmin mitää tarkkaa syytä oo miks kahva :D

      Poista