lauantai 22. marraskuuta 2014

Noutoa ja esineitä

Eilen tehtiin esineitä, suoria lähetyksiä muutama.
Eka lähti joka kerta intona ja täysillä pinkoen mutta aina kun sai hajun veti raviksi, etti kyllä kivasti ja tulo vauhtikin oli kiva.
Illalla käväistiin taas nurtsilla mikä ei ollu enään nurtsi vaan kenttä täynnä lunta, jee tai ei ehkä jee treenien kannalta.

Raahasin kapulan ja raipan (ei, en hakannut, vaan huitelin ilmassa kun tuo saa boostia siitä äänestä ihan kympillä, mikä autto noudossa huimasti) mukaan, otettiin ensin lennosta nouto, siitä eteen, sitten loput neljä heittoa oli ihan sivulta hakuja ja joka kerta eteen tuonteja. Se haki täysillä, se tuli täysillä hidastelematta ja se toi tiiviisti ylös eteen, ihan huippuhuippuhuippu tyyppi!
Loppu me sitten leikittiinkin patukalla ja pallolla, tyypillä oli taas pikkusen intoa, ärinää pääs kunnolla.

Tänään sitten ollaan vaan loikoiltu ja lenkkeilty, raahauduttiin illemmalla HSKHlle katsomaan tokokisoja, erillaista menoa nähtiin, Eka jaksoi olla pari tuntia oikein nätisti ja hiljaa, jokseenkin luu oli iso apu. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä videota teidän tekemisistä! Pätevä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäs saada useemmin noita videoita mutta kun ketään ei jaksa tulla kuvaamaan ja yksin se on haastavaa, hyvä että nää silti kelpaa. Onhan se ihan :)

      Poista