lauantai 15. marraskuuta 2014

Tottista ja jälkikeppien ihanuutta

Kotona ollaan treenailtu ahkerasti kaksi kertaa päivässä herrrrrkku ruualla kuinka ihania jälkikepit onkaan. Eka ettii niitä jo innoissaan huoneesta, hyppää niiden eteen mahaplätsillä. Oikein hieno likka!
Innostuttiin tuosta Hollantilaisesta jäljen opetuksesta ja nyt meinasin että me kokeiltaisiin sitä, kun tuntuu että Eka yrittää aina niitä nameja ettiä sieltä jäljeltä.

Illallakin käytiin nurtsilla ettimässä keppejä, Eka taas oli innoissaan niitä kokoajan näyttämässä ja odottelemassa palkkaa. Super hauskaa siis.
Tänään aamulla tottisteltiin taas lähi kentällä.

Seuruussa taas pikku pätkiä, samalla tekniikalla kun nyt parina kertana. Eka veti taas hienosti ja innokkaasti joka kerta. Luoksarissa vauhti ei ollut niiin luja kun monesti mutta ihan kiitettävä, jäi hitusen väljäksi eteentulossa. Paikka makuu oli lyhyt, takana käveli koiria, pysy skarppina ja katto hienosti muhun kokoajan. Liikkeestä istuminen kusi taas, kotona ollaan istumista tehty, se toimii kunnes sen laittaa vauhdilla tekemään ELLEI se ole mun vierellä, sit se toimii. Nooh, ärsytti taas pikkasen kun se meinaa kokoajan mennä maahan, jalat jää niin viistoon, sitten siinä edessä kulkeminen ei ookkaan enään niin kivaa ni sit hidastellaan. Sain mä sit siihen lopussa vielä vauhtia ja hidastin ite aina käskyllä niin kyllä se sit jäi mihin lopetettiin. Huoh. Mitä tässä tekisi? Istumisten jälkeen yksi liikkeestä maahan meno mikä olikin sitten hieno, meni heti maate. Loppuun otettiin taas eteenlähetys mistä Eka sai lähteä rälläämään. Oli taas niin skarppina menossa ja sinne se sit pinkokin täysiiii.
Leikki oli taas innokasta, tyyny oli huiiiippu, teddypatukalla me otettiin pitkäästä aikaa saalistusta ja palloa heiteltiin pitkin kenttää.

Päivällä käytiin vielä ottamassa luoksariin lähtö että sai vauhtia hommaan mikä onnistu hieenosti. Sitten sitä liikkeestä istumista, onnistu niiin hienosti vierellä mennen, oli skarppina ja kuunteli joka kerta nopeasti, ehkä me jätetään suosiolla vaan se edessä juoksuttelu pois. Kerran edessä otettiin varmistellen, onnistu ja oli innokas.
Leikittiin sitten vaan nopeasti, palloja heitellen pääasiassa niin sai hyvin energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti