tiistai 18. marraskuuta 2014

Tottista

Päivällä otettiin semmonen viisi lyhyttä seuruuta, Eka ei kertaakaan karannut kauemmas mutta etuili pikkuisen mutta into oli suuuper korkeella, ihana ilme tyypillä. Päivän aiheena kuitenkin toimi nouto. Otettiin sivulta lähtöjä, juoksin aina pois päin Ekasta, välillä palkka ennen eteentuloa, välillä eteentulosta ja välillä sivulletulosta. Eka lähti aina innoissaan ja juoksi täysillä luokse mutta ongelmia toden tosiaan löytyi, suurimmassa osassa noutoa oli heikko ote, eteentullessa välillä jäi kauemmas, joskus tuli taas tiiviisti, joskus hidasti mun lähellä, joskus ei. Kivojakin suorituksia saatiin juu, lopulta kumminkin otettiin vaan pidon vahvistamista, eteentuomisen parhautta (edessä juoksuttelulla) ja muutenkin vaan kapulankaa juoksua.

Leikki oli taas tosi kivaa Ekasta, se veti hullunlailla nykien patukkaa ja muristen kun taas astuin vahingossa tassulle. Hullu koira.
Illalla sitten käytiin kanojen rippeiden kanssa treenaamassa noutoa lisää, ote parani toisella kapulalla ja eteentulot oli JOKA kerta tiiviitä, kapulakin tuotiin korkealle. Kapulallekkin mentiin täääysillä koska juuttilla päällystetty kapula on ihanata.

Huomenna olis sitten treenien nollausta ja koirauimala käynti :)....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti